Betöltés...

Patpet B600 ugatásgátló nyakörv

Ár: 27.062 Ft

A Patpet B600 kicsi, könnyű és hatékony ugatásgátló nyakörv. A nyakörv alkalmas minden 5-60 kg-os kutyafajta számára. A Patpet B600 hanggal érzékeli az ugatást, hosszú az akkumulátor-élettartama és hangjelzés, impulzus és rezgés korrekcióval lett felszerelve. A készülék USB-kábellel újratölthető.Ugatás érzékelése:
A Patpet B600 ugató hang alapján aktiválódik. Az ugatást vagy az üvöltést a beépített mikrofon érzékeli és aktiválja a korrekciót. Mivel ugató hang aktiválja a készüléket, ideális üvöltés ellen is.Korrekció típusa:
A készülék hangjelzés, impulzus és rezgés korrekcióval figyelmezteti a kutyát az ugatásra. A hangjelzés, impulzus és rezgések ereje 6 szinten állítható.A készülék beállítása:
Két gombbal, nagyon egyszerűen beállítható a készüléket. a beállításokat a miniatűr kijelzőn ellenőrizheti.Energiaellátás:
A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 500 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap. Az újratöltés ideje mindössze 2 óra.Vízállóság:
A Patpet B600 ugatásgátló nyakörv IPX6 vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas.Kutyafajta:
Az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes méretű és az összes kutyafajta számára 5 és 60 kg között.
A nyakörv hossza:
Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 70 cm-ig állítható.Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,5 cm x 3 cm x 3 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 42 g.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Patpet B600 ugatásgátló nyakörv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: