Betöltés...

Wahl Lithium Ion Pro Series 09766-016 12 db-os szőrnyíró kisállatoknak

Ár: 42.690 Ft

A Wahl Lithium Ion Pro Series kisállatnyíró készlet 2 órán keresztül használható a nagy teljesítményű újratölthető akkumulátorának köszönhetően. A Wahl Basic kisállat nyíró tartalmaz egy kapcsolót, amellyel szélesebb körű vágási magasságot biztosít. Ezek a kisállat szőrnyírók professzionális vágási teljesítményt és egyenletes vágást kínálnak a precíziós pengéknek köszönhetően, melyek hosszabb ideig maradnak élesek, mint a piacon elérhető pengék.   A szállítmány 4 vágásirányítót (3, 6, 10 és 13 mm-es), egy tároló táskát, egy használati útmutatót, és tartozékokat tartalmaz. Színe: ezüst/feketeAnyaga: műanyagMérete: 23 x 7,6 x 25 cm (Ho x Szé x Ma)A nagy teljesítményű Li-Ion akkumulátor lehetővé teszi a 2 órán keresztüli vezeték nélküli használatotKapcsoló, amely szélesebb körű vágási magasságot biztosítProfesszionális egyenletes vágási eredmények, és kiváló teljesítmény a precíziós pengéknek köszönhetően A szállítmány 4 vágásirányítót (3, 6, 10 és 13 mm-es), egy tároló táskát, egy használati útmutatót, és tartozékokat tartalmaz

Annak érdekében, hogy vásárlóinknak a lehető legjobb minőséget kínálhassuk, minden termékünket alaposan ellenőrizzük, hogy funkcionálisan hibátlanok-e.
Emiatt néha a termék tesztelésekor használt szintetikus tesztszőr maradványok és pengeolaj maradhatnak a terméken. Köszönjük a megértést!

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Nyírógép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Wahl Lithium Ion Pro Series 09766-016 12 db-os szőrnyíró kisállatoknak" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: