Betöltés...

Hűtőszőnyeg háziállatoknak 90x50cm

Ár: 6.590 Ft




Az állatok számára készült hűtőszőnyeg megfelelő hűtést biztosít a forró napokon. A szövet kényelmes pihenést biztosít kedvencének, és jól érzi magát. Kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon sokáig kitart. Kutyák, macskák és egyéb háziállatok számára készült. Méretének köszönhetően tökéletes otthonra, erkélyre vagy udvarra.
A szőnyeg szabályozza kedvence testhőmérsékletét, a hűtőzselé pedig több órán át hidegen tartja. Nem igényel további tápellátást vagy hűtést, csak egy rövid szünetet kell tartani, mielőtt újra használható. Forró napokon tökéletes a hűtést igénylő állatok számára.
Összecsukva az ágy nagyon kis helyet foglal, így kényelmesen szállítható, nyaralásra és egyéb kirándulásokra is magával viheti. Különösen jó hosszú autós utakra.
Poliészterből készült, speciális hűtőgéllel töltve, amely akkor aktiválódik, amikor az állat a szőnyegen fekszik. Az ágy víz- és foltálló - csak törölje le egy ruhával. Ideális idős állatok számára kezelések vagy műtétek után, mivel a hideg segít enyhíteni a fájdalmat.






TULAJDONSÁGOK:


Kiváló minőségű kivitelezés
Anyaga: poliészter
Töltelék: speciális hűtőzselé
Hosszan hűt
Vízálló
Univerzális
Könnyen tisztítható
Kutyáknak és egyéb háziállatoknak szánt szőnyeg
Összecsukva kis helyet foglal
Karcálló
Kényelmes utazás közben
Méretek: 90cm x 50cm
Szín: kék



TARTALOM:





Vadonatúj hűtőszőnyeg
Eredeti csomagolás






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szállító, box, táska
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Hűtőszőnyeg háziállatoknak 90x50cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: