Betöltés...

Navaris hordozható tál kutyának és macskának, szilikon, kék, 55861.04

Ár: 10.726 Ft

Praktikus utazók: ha elhagyja a házat a kutyájával, ne felejtse el ezt a tálat! Így kutyájának mindig lesz egy tál, amiből ehet vagy ihat, akár útközben is. Az etető kompakt, ezért utazáskor is könnyen magával viheti.
NINCS CSOMAG: a tál pereme úgy van kialakítva, hogy a víz vagy az étel ne folyjon ki a peremén. Még az autóban vagy vonaton is leteheti a teli tálat anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a víz kifolyik a tálból.
DETAILS: Egy 16,7 x 16,7 x 4,4 cm méretű utazóeledeles dobozt kapsz. Az etető szilikonból készült, ezért nagyon könnyű: súlya mindössze 164 gramm.
Csúszásgátló: A tál alján lévő szilikon bemélyedések megakadályozzák a csúszást, miközben a kutya eszik vagy iszik.
HASZNÁLATOS TISZTÍTÁS: Az etetőtál mosogatógépben mosható, ezért nagyon könnyen tisztítható. Ráadásul a szilikon olyan anyag, amely nem romlik könnyen. Így sokáig élvezni fogja ezt az etetőt! Gondoskodjon kedvencéről útközben is ezzel a Navarival. Ideális nyaraláshoz, kempingezéshez vagy egy hosszú autó- vagy vonatút során.
Könnyű és kompakt
Az etetőtál nagyon könnyű szilikonból készült. Ezenkívül kompakt kialakítású. Ezáltal az eleségestál könnyen magával vihető bárhová.
MOSOGATÓGÉP
Az ételtál tisztításához egyszerűen beteheti a mosogatógépbe.
A HELYEN MARAD
A doboz alján található új csúszásmentes csúszóknak köszönhetően mindig a helyén marad. A lekerekített perem megakadályozza, hogy az étel vagy a víz kicsöpögjön.
MŰSZAKI ADATOK
Anyag: szilikon
Méretek: 16,7 x 16,7 x 4,4 cm
Súly: 164 g
Mosogatógépben mosható
SZÁLLÍTÁS
1x hordozható csúszásmentes tál


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Navaris hordozható tál kutyának és macskának, szilikon, kék, 55861.04" című hirdetést látja. (fent)