Betöltés...

2 db-os Navaris etető- és itatótál, kutya/macska, fehér, kerámia, 57207.2

Ár: 13.381 Ft

Leírás
LA MASA: Csak a legjobbat a háziállatának. A két kerámia tál ideális a víz, nedves és száraz eledel vagy jutalomfalat felszolgálásához macskájának vagy kutyájának.
JÓ A KÖRNYEZETNEK: A környezetbarát kerámia kialakításnak köszönhetően az ételtálak nem mérgező anyagból készülnek. Az eleségtálak csökkentik a kellemetlen szagokat és hosszú ideig tartanak.
FÜLSZÖVEG: Ön használja a Navaris emelt tál készletet állvánnyal? Ezek a tálak tökéletesen illeszkednek a bambusz állványhoz. A másik duó a mosogatógépben van, vagy véletlenül összetörted az egyiket? Ez a cserekészlet megmenti a vészhelyzettől!
EGYSZERŰ TISZTÍTÁS: Az ételtálak nagyon könnyen tisztíthatók, mivel mosogatógépben moshatók, és egyszerűen betehetők a mosogatógépbe a többi edénnyel együtt.
KETTŐS ÁLLÓ: Természetesen állvány nélkül is használhatod ezeket az etetőket. A szállítással két tálat kapsz, így az egyiket például vízhez, a másikat pedig ételhez használhatod. A Navaris 2 kerámia tálkája tökéletesen alkalmas háziállata etetésére és itatására. Környezetbarátok, könnyen tisztíthatók és évekig kitartanak.
2 KERÁMIA TÁL
A két kerámiatál használható kutyakajának, nedves eledelnek, macskaeledelnek vagy víznek. Egy macska vagy kutya, vagy akár több háziállat számára is.
DESIGN
Ezek az ételtálak nem csak nagyon praktikusak és egészségesek a háziállatok számára, hanem stílusosak és elegánsak is. A fehér kerámia tökéletesen illeszkedik egy modern enteriőrbe.
VÁLTOZÓSZETT
Ezek a tálak tökéletesen illeszkednek a Navaris emelt tálak állvánnyal szettbe, amely egy tálmélyedésekkel ellátott bambusz platformból és egy fém talapzatból áll.
MŰSZAKI ADATOK
Anyag: kerámia
Ételtál Térfogat: 300-350 ml - Átmérő: 13,5 cm - Magasság: 5 cm
SZÁLLÍTÁS
2x kerámia ételtál

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 db-os Navaris etető- és itatótál, kutya/macska, fehér, kerámia, 57207.2" című hirdetést látja. (fent)