Betöltés...

Navaris kefe kutyáknak és macskáknak, zöld, szilikon, 44331

Ár: 14.122 Ft

A ritkuló szőrzet eltávolítása: ápolja kedvencét, és hatékonyan távolítsa el a ritkuló szőrt és az aljszőrzetet. A rozsdamentes acél fésű biztosítja az egészséges bőrt és a fényes szőrzetet.
MASSÁZS: Kényeztesse kedvencét ezzel a praktikus Navaris szőrtelenítő fésűvel, amely nemcsak eltávolítja a szőrzetből a laza szőrt, hanem meg is masszírozza azt. Adjon négylábú barátjának nyugtató masszázst, és azonnal távolítsa el az elhalt szőrszálakat.
FIN & SOFT: A rozsdamentes acélból készült fésű gyengéden hatol be a kutyák és macskák szőrzetébe. Az alufésű jobban csökkenti a felesleges szőrzetet, mint a hagyományos kefék vagy fésűk. Megakadályozza, hogy a kutya- vagy macskaszőr a kanapéra vagy a szőnyegre hulljon.
EGYSZERŰ HASZNÁLAT: Az aljszőrkefe ergonomikus nyele kényelmesen illeszkedik a kézbe, és kényelmes kefélést biztosít.
EGYSZERŰ TISZTÍTÁS: A fésűfej gombjának egyszerű megnyomásával könnyedén eltávolíthatja az összes szőrt a keféről. A Navaris kefe macskáknak és kutyáknak nemcsak az egészséges és fényes szőrzetet biztosítja, hanem a kedvencének szükséges pihenést is.
FÉNYES ÉS EGÉSZSÉGES
Használja a kefét hetente egyszer vagy kétszer az aljszőrzet csökkentésére és a laza szőrzet eltávolítására. Az ápolással eltávolítja a laza szőrszálakat anélkül, hogy károsítaná a szőrzet többi részét.
PIHENTETŐ
A Navaris Subparral nem csak kíméletesen távolítja el a szőrt és az aljszőrzetet a kutyákról vagy macskákról, hanem az ápolás során nyugtató masszázst is ad kedvencének.
KEVESEBB SZŐR A HÁZBAN
A megfelelő ápolás jelentősen csökkentheti kedvence szőrhullását. Ez nemcsak a háziállat, hanem a háztartás számára is kellemes. Kerülje el a szőrszálakat a kanapén és a szőnyegen.
SPECIFIKÁCIÓK
Anyaga: ABS műanyag, TPR, rozsdamentes acél
Méretek: 165 x 76 x 47 mm
Szín: szürke/türkiz
SZÁLLÍTÁS:
1x alapozókefe

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Fésűk, kefék, ollók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Navaris kefe kutyáknak és macskáknak, zöld, szilikon, 44331" című hirdetést látja. (fent)