Betöltés...

2 db rozsdamentes acélból készült tálkakészlet kistestű kutyáknak és macskáknak, 350 ml, 58405.01

Ár: 10.338 Ft

Leírás
AZ Asztalon: Akár szárazeledelt, akár nedves eledelt, akár jutalomfalatot, akár vizet szeretne felszolgálni kedvencének, ebben a két fémtálból álló készletben mindezt megteheti. A tálak macskák és kistestű kutyák számára alkalmasak.
TARTÓSÁG: A rozsdamentes acél tálak nagyon praktikusak és tartósak. Robusztus és kopásálló anyaguknak köszönhetően nagyon hosszú ideig tartanak, és könnyen karbantarthatók.
DETAILS: Két rozsdamentes acélból készült tálat kap. Az ételtálak átmérője 13 cm, magassága pedig 5 cm.
EGYSZERŰ TISZTÍTÁS: Az ételtálak gond nélkül betehetők a mosogatógépbe, így pillanatok alatt újra tiszták lesznek!
Kérjük, vegye figyelembe! A két etetőtálból álló készletet tartó nélkül szállítjuk. A tálak alkalmasak a Navaris etetőtál tartó pót- vagy kiegészítő tálaknak, vagy külön-külön is használhatók. Kedvence étkezése még szórakoztatóbb lesz ezekkel a rozsdamentes acél tálkákkal. Macskák és kistestű kutyák etetésére alkalmasak.
2 IN 1
A dupla tál lehetővé teszi, hogy egyszerre etesse és itassa macskáját vagy kiskutyáját. Az etetőtálak több állat egyidejű etetésére is alkalmasak.
CURE
A tálcák rozsdaállóak és mosogatógépben moshatók.
PÓTLÁS
Ezek a tálcák a Navarisba illeszkednek, a mellékelt tálcák helyett, de természetesen használhatja őket úgy is, ahogy vannak, és a földre is leteheti őket.
KÜLÖNLEGES ADATOK
Méret: Ø 13 cm x magasság 5 cm
Anyag: rozsdamentes acél
Súly: 110 g
ALKALMAZÁSI TERÜLET
2x ételtál

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 db rozsdamentes acélból készült tálkakészlet kistestű kutyáknak és macskáknak, 350 ml, 58405.01" című hirdetést látja. (fent)