Betöltés...

Navaris kefe kutyáknak és macskáknak, zöld, műanyag, 44332

Ár: 10.757 Ft

Termékleírás

A kihullott szőr eltávolítása: ápolja kedvencét, és hatékonyan távolítsa el a laza szőrt és az aljszőrzetet. A kefe rozsdamentes acélból készült szőrtelenítő kampói egészséges bőrt és fényes szőrzetet biztosítanak.
MASSZÁZS
Kényeztesse kedvencét ezzel a praktikus Navaris szőrtelenítő fésűvel, amely nem csak eltávolítja a szőrzetrétegekből a laza szőrt, hanem masszírozza is. Adjon négylábú barátjának nyugtató masszázst, és azonnal távolítsa el az elhalt szőrszálakat.
FINOM ÉS PUHA
A rozsdamentes acélból készült fésű gyengéden hatol be a kutyák és macskák szőrzetébe. Az alufésű jobban csökkenti a felesleges szőrzetet, mint a hagyományos kefék vagy fésűk. Megakadályozza, hogy a kutya- vagy macskaszőr a kanapéra vagy a szőnyegre hulljon.



EGYSZERŰ HASZNÁLAT
Az aljszőrkefe ergonomikus nyele kényelmesen illeszkedik a kézbe, és kényelmes kefélést biztosít.
MULTIFUNKCIONÁLIS
A fésűvel finomíthatod, nyírhatod és fésülheted a szőrt. Legyen szó labradorról, tacskóról, huskyról vagy macskáról: ezzel az aljszőrkefével mindig megúszhatja.
A Navaris kutya- és macskakefe nemcsak az egészséges, fényes szőrzetet biztosítja, hanem a kedvencének szükséges pihenést is.
Fényes és egészséges


Használja a kefét naponta kb. 10 percig, hetente egyszer vagy kétszer az aljszőrzet csökkentésére és az elhalt szőrszálak eltávolítására. Az ápolás eltávolítja az elhalt szőrszálakat és a viszketést. Ugyanakkor fényes és egészséges marad a szőrzet.

RELAXING

A Navaris Subparral nem csak kíméletesen távolítja el a kutyák vagy macskák szőrét és aljszőrzetét, hanem az ápolás során nyugtató masszázst is ad kedvencének.
TÖBB SZŐR OTTHON

A megfelelő szőrzetápolás jelentősen csökkentheti a háziállatok vedlését. Ez nemcsak a háziállat, hanem a háztartás számára is kellemes. Kerülje a szőrszálakat a kanapén és a szőnyegen.
Műszaki adatok

Anyaga: ABS műanyag, TPR gumi, fém

Méretek: 170x102x27mm

Fej hossza: 70 mm
Szállítás:

1x alapozókefe

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Fésűk, kefék, ollók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Navaris kefe kutyáknak és macskáknak, zöld, műanyag, 44332" című hirdetést látja. (fent)