Betöltés...

Syta Micha kolbászka lóhús, kamillával és csipkebogyóval 100g

Ár: 1.990 Ft

Syta Micha kolbászka lóhús, kamillával és csipkebogyóval 100g
A kutyák ehetnek kolbászt? Igen, mert a Syta Michy SUPER Kolbászai 100%-ban természetes finomságok kedvencnek. Semmihez sem hasonlítható ropogós nassolnivalók, 97,5%-ban tiszta lóhúsból, szuperétel-kiegészítőkből, például vadrózsából és kamilla formájú gyógynövényekből állnak. Nem tartalmaznak glicerint, tartósítószert vagy más mesterséges adalékanyagot.

A kutyáknak szánt szuper lókolbász szárított finomságok, amelyek egyedi ízű és csábító illatúak, így a porciózásuk gyerekjáték.

A kíméletes szárítási folyamat lehetővé teszi, hogy a kolbász belsejében megőrizzék az alapvető összetevőket, így kiválóan kiegészítik a napi étrendet a könnyen emészthető fehérjék, makro- és mikroelemek miatt.

Mi található a Syta Micha kolbászka lóhús, kamillával és csipkebogyóval termékben?

Lóhús – kiváló minőségű fehérje gazdag forrása, nélkülözhetetlen a növekedéshez, a szövetek regenerálódásához és a kutyák egészséges testsúlyának fenntartásához. Ezenkívül jó vasforrás, amely kulcsfontosságú mikrotápanyag a vér oxigénszállításában, ami befolyásolja a szervezet általános hatékonyságát. A lóhús biztosítja a B-vitaminokat, például a B12-, B6-vitamint és a niacint, amelyek elengedhetetlenek az idegrendszer megfelelő működéséhez, a DNS-szintézishez és az anyagcseréhez. A vason kívül a lóhús egyéb ásványi anyagokat is tartalmaz, mint például a cink, a foszfor és a szelén, amelyek fontosak a kutyák egészséges csontjaihoz, bőréhez, szőréhez és immunrendszeréhez. Természetes kollagénforrás, amely az ízületek és a bőr egészségének megőrzésében nélkülözhetetlen összetevő.

Csipkebogyó – a természetes C-vitamin egyik legjobb forrása, amely segít fenntartani az egészséges immunrendszert, megelőzi a fertőzéseket és segíti a vas felszívódását a táplálékból. A C-vitaminon kívül a vadrózsa más vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, mint például A-vitamin, K-vitamin, E-vitamin, kálium és mangán. Gazdag antioxidánsokban, például karotinoidokban és flavonoidokban, amelyek segítenek megelőzni a kutyák bőr- és szembetegségeit. A vadrózsa az élelmi rost jelenlétének köszönhetően javítja a bélperisztaltikát, megelőzi a székrekedést, és támogatja az egészséges bélflórát.

Kamilla – egy gyógynövény, amely a kutya szervezetére gyakorolt ​​​​egészségügyi hatást fejti ki. Nyugtató és ellazító tulajdonságokkal rendelkezik. Segíti az emésztést, és természetes görcsoldóként hat a bélizmokra, ami segíthet enyhíteni a hasi fájdalmat. A kamilla illóolajokat tartalmaz, például α-bisabololt, chamazulént és bisabolol-oxidot, amelyek gyulladáscsökkentő, antibakteriális és vírusellenes hatással rendelkeznek. Ezenkívül a kamilla kawoilochinsavat tartalmaz, amely antibakteriális és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül gazdag flavonoidokban, például apigeninben, kvercetinben, rutinban és luteolinban, amelyek erős antioxidánsok, amelyek segítenek megvédeni a szervezet sejtjeit az oxidatív károsodástól.

A Syta Micha kolbászka lóhús, kamillával és csipkebogyóval kortól függetlenül minden kutyának adható.

Összetétel:

97,5% lóhús, 1% kamilla, 1% vadrózsa, 0,5% ásványi anyagok.

Analitikai összetétel:

nyersfehérje – 51%

nyers zsír - 28,8%

Nyershamu – 11,8%

Nyersrost – 1,6%

Kalóriatartalom: 493,6 kcal/100g.

További jutalomfalat kínálatunk

További Syta Micha termékeinket itt találod.

A gyártóról bővebben itt olvashatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha kolbászka lóhús, kamillával és csipkebogyóval 100g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: