Betöltés...

KIVO - Shiny Honey Kutyasampon argán olajjal és mézzel 500 ml

Ár: 5.850 Ft

KIVO - Shiny Honey Kutyasampon argán olajjal és mézzel 500 ml
A jó gondozás túlmutat a helyes táplálkozáson. A KIVO - Shiny Honey Kutyasampon argán olajjal és mézzel kíméli a bőrt, a szőrzetet és a mancsokat. Teljesen parabén- és alkoholmentes, PH semleges a kutyabőr számára is.

Az argánolaj hidratálja a kutyák bőrét és szőrét. Jótékony antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő E vitamint is tartalmaz, amelyek csökkentik a bőr irritációját és viszketését. Nyugtatja és puhítja a kemény mancspárnákat, csökkenti a szőrhullást és fényes csillogást kölcsönöz kutyusod bundájának. A méz hidratáló és bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik. A sampon csodálatos, üde illata boldoggá teszi a gazdikat, így többé nem büntetés, ha kedvencedet fürdeted.

Kiszerelés: 500 ml.


Miért érdemes a KIVO - Shiny Honey Kutyasampon argán olajjal és mézzel terméket használnod?


Méreganyagmentes
Csak természetes alapanyagokból készült
Megakadályozza a gyulladt, irritált bőr elfertőződését
Hidratálja kutyusod bőrét
Táplálja és kondicionálja a szőrt
Kellemes üde illatot ad kedvencednek
Hosszú és rövid szőrű kutyáknál is alkalmazható



Használati utasítás:


Első lépésként fésüld át kutyusod szőrét, majd nedvesítsd be. Jól masszírozd át a samponnal és néhány percig hagyd hatni. Alaposan öblítsd le, majd törölközővel szárítsd meg a bundáját. Jutalmazd meg kutyádat közben és utána. Ügyelj arra, hogy a habos víz és a sampon szembe, szájba ne kerüljön. Ha mégis bekövetkezik, bő vízzel azonnal öblítsd le.





KIVO - Shiny Honey Kutyasampon argán olajjal és mézzel összetétele:

Aqua; Nátrium-lauril-szulfát; Nátrium-klorid; Cocamide DEA; parfüm ; MEL; glikol-disztearát; LAURIL-GLUKOZID; Laureth-4; Citromsav; POLYQUATERNIUM-7; poliszorbát 20; Argán olaj; PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj; KAPRIL/KAPRIL-GLUKOZID; Hexyl Cinnamal; Linalool; kokamidopropil-betain; kumarin; butil-fenil-metil-propionál; Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid; Propilén-glikol; Glicerin; limonén; trietilén-glikol; CI 16035; Magnézium-nitrát; magnézium-klorid; Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Külső használatra. Alkalmas hosszú szőrű és rövid szőrű kutyafajták számára. Évente átlagosan 5-10 alkalommal fürdesd kutyádat.  Figyelem: Szembe, fülbe és orrba kerülés esetén alaposan öblítse ki vízzel. Tartsa távol gyermekektől.

További Kivo termékeinket a linkre kattintva éred el.

Magyarországi forgalmazója: AnimalCenter

A termék gyártója: Kivopetfood, részletes infot itt talász.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Sampon, Balzsam
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "KIVO - Shiny Honey Kutyasampon argán olajjal és mézzel 500 ml" című hirdetést látja. (fent)