Betöltés...

KIVO - Repair Power kutyasampon aloe verával és shea vajjal 500ML

Ár: 5.850 Ft

KIVO - Repair Power kutyasampon aloe verával és shea vajjal 500ML
A jó gondozás túlmutat a helyes táplálkozáson. A KIVO - Repair Power kutyasampon aloe verával és shea vajjal kíméli a bőrt, a szőrzetet és a mancsokat. Teljesen parabén- és alkoholmentes, PH semleges a kutyabőr számára is.

Az aloe vera hidratál, antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik és a káros baktériumok elpusztításával megakadályozza az irritált vagy gyulladt bőr elfertőzését, továbbá regenerálja és nyugtatja azt. A shea vaj puhítja és hidratálja a bőrt, természetes fényvédő, táplálja és kondicionálja a szőrt, hogy megőrizze annak csillogását és fényét. A sampon csodálatos, üde illata boldoggá teszi a gazdikat, így többé nem büntetés, ha kedvencedet fürdeted.

Kiszerelés: 500 ml.

Miért érdemes a KIVO - Repair Power kutyasampon aloe verával és shea vajjal terméket használnod?


Méreganyagmentes
Csak természetes alapanyagokból készült
Megakadályozza a gyulladt, irritált bőr elfertőződését
Hidratálja kutyusod bőrét
Táplálja és kondicionálja a szőrt
Kellemes üde illatot ad kedvencednek
Hosszú és rövid szőrű kutyáknál is alkalmazható





Használati utasítás:


Első lépésként fésüld át kutyusod szőrét, majd nedvesítsd be. Jól masszírozd át a samponnal és néhány percig hagyd hatni. Alaposan öblítsd le, majd törölközővel szárítsd meg a bundáját. Jutalmazd meg kutyádat közben és utána. Ügyelj arra, hogy a habos víz és a sampon szembe, szájba ne kerüljön. Ha mégis bekövetkezik, bő vízzel azonnal öblítsd le.


KIVO - Repair Power kutyasampon aloe verával és shea vajjal összetétele:
Aqua; Nátrium-lauril-szulfát; Nátrium-klorid; Cocamide DEA; parfüm ; LAURIL-GLUKOZID; Citromsav; POLYQUATERNIUM-7; Butyrospernum Parkii vaj; Aloe Barbadensis levél kivonat; KAPRIL/KAPRIL-GLUKOZID; Linalool; Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid; Cinnamal; citronellol; Geraniol; trietilén-glikol; Propilén-glikol; Magnézium-nitrát; magnézium-klorid; Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Külső használatra. Alkalmas hosszú szőrű és rövid szőrű kutyafajták számára. Évente átlagosan 5-10 alkalommal fürdesd kutyádat.  Figyelem: Szembe, fülbe és orrba kerülés esetén alaposan öblítse ki vízzel. Tartsa távol gyermekektől.


További Kivo termékeinket a linkre kattintva éred el.

Magyarországi forgalmazója: AnimalCenter

A gyártója: Kivopetfood, bővebb infot itt talász.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Sampon, Balzsam
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "KIVO - Repair Power kutyasampon aloe verával és shea vajjal 500ML" című hirdetést látja. (fent)