Betöltés...

Ferplast Barn 100 Rágcsáló ketrec (96 x 57 x 73 cm)

Ár: 32.220 Ft

Magasított tetővel és fehér csíkokkal rendelkezik, amelyek keresztben találkoznak. A kedves nyusziknak szánt ketrecben rengeteg hely van: az alsó szinten egy praktikus kis házikó található, amely tökéletes pihenésre és egy műanyag lépcsősor ami a nyuszit  felvezeti az emeletre. A ketrechez nélkülözhetetlen tartozékok tartoznak, mint például az evőedény, a tál és az itatócső.
A ketrec teljesen szétszedhető, így nagyon kevés helyet foglal, és stabil, lakkozott hálóból készült, melynek alapja hőre lágyuló műgyantából készült, hogy hatékonyan tartsa a szennyeződéseket, az almot és az ételt. Az elülső része praktikus tolóajtóval rendelkezik, amelyet kifejezetten a háziállat biztonsága érdekében terveztek. A tető teljesen kinyitható, így teljes hozzáférést biztosít a mindennapi tisztításhoz, és praktikus rögzítőkapcsokkal van ellátva. Az alapos tisztításhoz az alj és a teteje szétválasztható az oldalsó rögzítő kapcsok kioldásával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Ferplast Barn 100 Rágcsáló ketrec (96 x 57 x 73 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: