Betöltés...

Ferplast Multipla Double Rágcsáló ketrec (107.5 x 72 x 96.5 cm)

Ár: 65.820 Ft

Nyulak és tengerimalacok számára készült élőhelyeket a nagy élettér és a testre szabhatóság különbözteti meg: valójában teljesen modulárisak és az Ön és az állatok igényeihez igazíthatók. A Multipla Double modell különböző módon állítható össze, amíg meg nem találja az Ön számára legmegfelelőbb konfigurációt. 

Az 1,30 négyzetméteres lakófelületével a ketrec tökéletesen alkalmas nyulak vagy tengerimalacok elhelyezésére. Valójában két teljes szintet kínál az aranyos szőrös barátainak, amelyeket a nap különböző időszakaiban végzett különböző tevékenységeikhez terveztek. Az alsó szinten például talál egy kis házat a pihenéshez, létrát a tetőre való felmászáshoz, tálat az ételhez, etetőt a szénához és ivópalackot. A felső szintre egy kényelmes műanyag létra segítségével lehet feljutni.

A Multipla Double nyúlketrec a kis vendég kényelmét és biztonságát szolgálja. Az elülső oldalon tolóajtóval rendelkezik, hogy a nyúl ki tudjon menni. A ketrec felső hálója teljesen levehető a karbantartási műveletek megkönnyítése érdekében, emellett az oldala felemelhető és kihúzható a gyors ellenőrzéshez. Végül a nagyméretű alj tartalmazza a szennyeződéseket és az alommaradványokat.

Mint minden kisállatoknak szánt ketrec, szabadalmaztatott kialakítással, ez a Double változat is összeszerelő készletben kerül szállításra. Összeszerelése egyszerű: csak össze kell illeszteni a paneleket és a műanyag részeket a megfelelő reteszelési rendszerek, csatlakozók és bilincsek segítségével, különösebb szerelőszerszámok nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Ferplast Multipla Double Rágcsáló ketrec (107.5 x 72 x 96.5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: