Betöltés...

Bugalugs zabpelyhes öblítésmentes mancs tisztító 200ml

Ár: 5.490 Ft

Bugalugs zabpelyhes öblítésmentes mancs tisztító 200ml
Mondj búcsút a sáros, száraz és irritált mancsoknak. A Bugalugs zabpelyhes öblítésmentes mancs tisztító tökéletes megoldás, hogy kedvenced mancsait tisztán és frissen tartsd a hagyományos mosás fáradsága nélkül. Az innovatív kialakításnak és a könnyen használható szilikon kefefejnek köszönhetően a Bugalugs mancsmosó stresszmentes és hatékony tisztítási élményt biztosít.

Sok helyzetben nélkülözhetetlen: utazásnál, séta vagy kirándulás után. A szilikon kefe gyengéden masszírozza kedvenced mancsait, mélyen benyúlva a párnák közötti résekbe, hogy a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítsa. A puha, de tartós szilikon sörték kímélik az érzékeny mancspárnákat.

A készítmény kókusz és lime illatú, tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, felszívja a nedvességet, a zsíros foltokat és a kellemetlen szagokat, eltávolítva azokat a szőrből. Csak nyomd meg a fúvókát, és körkörös mozdulatokkal masszírozd a habot a mancsokba, majd töröld szárazra. Öblítést nem igényel! A szilikon kefét könnyedén eltávolíthatod a fúvókáról, és kényelmesen lemoshatod folyó víz alatt.

A Bugalugs zabpelyhes öblítésmentes mancs tisztító egy gyors és hatékony módszert kínál a szennyeződések, sár és törmelék eltávolítására kedvenced mancsairól szabadtéri kalandok után. A precízen és gondosan megtervezett szilikon kefefej gyengéden masszírozza kutyusod mancsait, mélyen a lábujjak közé nyúlva, hogy eltávolítsa a legmakacsabb szennyeződéseket is.
A puha, mégis tartós szilikon sörték kímélik kedvence érzékeny mancspárnáit, így kényelmes és élvezetes élményt nyújtanak.

A termék minden típusú és színű szőrzethez alkalmas. Felnőtt kutyáknak és kölyköknek 8 hetes kortól. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vízéből, egy biológiailag tiszta területről, amely felkerült az  UNESCO Világörökség listájára. 

A Bugalugs zabpelyhes öblítésmentes mancs tisztító előnyei:

hab formulájú, így nem igényel vízhasználatot
felszívja a zsírt és a nedvességet
szilikon kefe tisztítja az ujjak közötti réseket
hosszan tartó trópusi gyümölcsök illatát hagyja maga után
felnőtt kutyáknak és 8 hetesnél idősebb kölyköknek
az Egyesült Királyságban készült
nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és nem járul hozzá az állatokon végzett tesztekhez, így etikus és környezettudatos választás
hatékonyan tisztítja és fertőtleníti a mancsokat, megelőzve a baktériumok és gombák okozta fertőzéseket,
megszünteti a kellemetlen szagokat
könnyen használható, és segít a kosz és a szennyeződések gyors és hatékony eltávolításában, így otthonodban is tisztaság marad

Bugalugs zabpelyhes öblítésmentes mancs tisztító összetevői: víz, glicerin, poliszorbát 20, decil-glükozid, metil-propándiol, kokamidopropil-betain, cetrimónium-klorid, parfüm, kaprilil-glikol, nátrium-klorid, benzofenon-4, citromsav, fenil-propanol, propilén-propanol, Kálium-szorbát, nátrium-benzoát, tetranátrium-EDTA, citrus aurantifolia (mész) olaj, citrusfélék aurantium dulcis (narancs) héja olaj, citrus citrom (citrom) héj olaj, lavandula hibrid olaj, citrál, citronellol, kumarin, 1, limon, CI, 1,7,0 CI 19140

Bugalugs zabpelyhes öblítésmentes mancs tisztító használata:
Távolítsd el a kupakot, és nyomd le a fúvókát, hogy a hab a puha szilikon sörtékre kerüljön. Gyengéden, körkörös mozdulatokkal masszírozd a habot a mancsokra, ügyelve arra, hogy a mancspárnák közé kerüljön. Töröld szárazra. Öblítés nem szükséges. Használd minden séta után, vagy szükség szerinti gyakorisággal. A szilikon sörték tisztításához távolítsd el a kefét, és öblítsd le meleg víz alatt.

További Bugalugs termékeinket itt találhatod.

A gyártóról itt olvashatsz többet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Bugalugs zabpelyhes öblítésmentes mancs tisztító 200ml" című hirdetést látja. (fent)