Betöltés...

Furrybaby házikedvenc hűtőmatrac L-es, 50*90 cm, kék

Ár: 10.856 Ft

Biztonságos és jó minőségű L-es méretű matrac melyet a kiskedvenced nem szeretne szétszedni. 300D Oxford kompozit PVC anyagból és támasztóhabosított párnázatból készült, hogy kiváló kényelmet nyújtson a háziállatának és csökkentse az ízületi fájdalmakat.Mérete: 50cm x 90 cm● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

A belseje 100%-ban nem mérgező géllel van kibélelve, így nem szükséges vizet hozzáadni, fagyasztani, vagy hűteni. Hatékonyan lehűti a testhőmérsékletet ezzel is kényeztetve a kiskedvencét.

Több, mint egy kisállat szőnyeg, elegendő párnázattal bír, és tökéletesen beilleszthető kutyaágyakhoz, ketrecekhez, az autó hátsó üléseihez ezáltal szállítás még kényelmesebb kedvencének.

Egyszerűen tisztítható és tárolható: A szőnyeget villámgyorsan újra tisztává varázsolhatja akár egy egyszerű ruha segítségével vagy egy puha kefével, szivaccsal. Csak locsoljon egy kis vizet a matracra, szárítsa ki, és utána könnyen összecsomagolhatja, tárolhatja. Mosógépben nem mosható!

Az L-es méretet maximum 20 kg-os állatoknak ajánljuk.

A hűtőszőnyegünk jellemzői:

Nincs szükség vízre, hűtésre vagy elektromosságra.

Automatikus töltés (önhűtés).

Megakadályozza a túlmelegedést és a kiszáradást.

Könnyen tisztítható egy egyszerű ruhával.

Stabil felépítés.

Nem mérgező minőségi anyag.

Könnyen összecsukható és tárolható.Hogyan működik?

Kisállat hűtőszőnyegünk felfrissíti kutyáját, amint négylábú barátja lefekszik aludni. Folyamatos használat esetén akár 3 órán át hűsít, és 15-20 perc használaton kívüli használat után automatikusan lehűl.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Furrybaby házikedvenc hűtőmatrac L-es, 50*90 cm, kék" című hirdetést látja. (fent)