Betöltés...

AMELIA NEST Kutya Hátizsák M - Piros

Ár: 19.245 Ft

AMELIA NEST kutya hátizsák -- vízálló béléssel kis házikedvenceknek túrázáshoz és biciklizéshez. M - Piros● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

KIVÁLÓ VÁLASZTÁS: A kedves kedvencével való utazás sokkal könnyebb lehet. A Woolala kutyahátizsák maximális kényelmet és komfortot biztosít Önnek és kedvencének túrázás, utazás, séta, állatorvoshoz járás közben. 4 méret kis és közepes méretű kutyáknak, 1-30 kg súlyúaknak. Kérjük, vásárlás előtt nézze meg mérettáblázatunk képét. Alkalmas francia buldog, schnauzer, teddy, tacskó, csivava és így tovább.

Biztonságosabb és megbízhatóbb: Ez a kiskutya hordozó egy belső zsinórral rendelkezik klipesszel, amely csatlakoztatható a háziállat nyakörvéhez, hogy megakadályozza, hogy kedvence kiugorjon vagy megsérüljön. A kemény föld helyett alátámasztott habszivacs párna az alján, így a kutya könnyedén egyensúlyozhat, akár ülve, akár állva.

VÍZÁLLÓ, DE SZELLŐZETT: Kiváló minőségű szövetből készült, vízálló béléssel, csak törölje le, hogy tisztán tartsa, ha a háziállata véletlenül bepisilne vagy bekakilna. De ne aggódjon, a hálós oldalak lehetővé teszik a levegő áramlását, és a kutya kihúzhatja a fejét, hogy osztozkodjon Önnel a táj csodálásában.

Ráadásul kényelmet is nyújt Önnek - A vállpántok extra vastag párnázással vannak ellátva, hogy a hosszú túrákon még kényelmesebb legyen. A kutyahordozó állítható mellkaspánttal és derékszíjjal rendelkezik, amely segít csökkenteni a vállakra nehezedő terhelést.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Hám
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "AMELIA NEST Kutya Hátizsák M - Piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: