Betöltés...

Syta Micha Chef nedves eledel kacsa zöldségekkel 400g

Ár: 1.490 Ft

Syta Micha Chef nedves eledel kacsa zöldségekkel 400g
A Syta Micha Chef nedves eledel kacsa zöldségekkel egy egészséges, ízletes és teljes értékű nedves kutyatáp, mellyel minden szükséges tápanyag, alapvető vitamin és ásványi anyag bejut kedvenced szervezetébe.

A nedves eledel kiváló minőségű fehérjeforrás, amely létfontosságú az izomtömeg és az energia fenntartásához. A teljes hústartalmat és az izomhús és a belsőségek megfelelő arányát figyelembe véve a Syta Micha olyan receptúrát fejlesztett ki , amelyet a legjobb nedves eledelnek nevezhetünk kutyák számára. A Syta Micha Chef termékcsaládjában 92,6%-ban állati eredetű termékek találhatók, 72,6% kacsaizomhús és 20% kacsa belsőség (10% gyomor, 5% szív, 5% máj) arányban.

A kacsahús könnyen emészthető fehérjeforrás, amely a válogatós evők és az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezők számára is jól fogyasztható. Gazdag B-vitaminokban az egészséges bőr és a fényes szőrzet fenntartása érdekében, valamint vasban, amely pozitívan befolyásolja a háziállat immunitását, növekedését és fejlődését. Ezenkívül a kacsában található cink és szelén támogatja a pajzsmirigy megfelelő működését, és segít fenntartani az erős immunitást.

Syta Micha Chef nedves eledel kacsa zöldségekkel 400g előnyei:

Monoprotein formula: Az eledel egyetlen fehérjeforráson alapul, amely a szarvas. Ez megkönnyíti az allergének azonosítását, és különösen előnyös az ételérzékenységben szenvedő kutyák számára.
Jól emészthető és diétás: Az összetevőket a könnyű emészthetőségük miatt választották ki, így biztosítva, hogy a kutyák a lehető legtöbb tápanyagot tudják felvenni a táplálékból.
Magas ízletesség: A szarvashús és a zöldségek kombinációja olyan ízt biztosít, amelyet a kutyák imádnak.
Összetétel: A táp kacsát, sütőtököt, sárgarépát, cukkinit, plantaint, tengeri moszatot és sörélesztőt tartalmaz.
Gazdag fehérjében: Ez az eledel 92,6% állati eredetű termékkel és 72,6% izomhússal biztosítja, hogy kutyája megkapja az izomtömeg és az energia fenntartásához szükséges fehérjét.
Hús-belsőség arány: A 72,6% izomhús és 20% belsőség kiegyensúlyozott aránya biztosítja, hogy a kutyák a sovány fehérjék és a belsőségek által biztosított vitaminok és ásványi anyagok keverékét kapják.
Alacsony zsír- és szénhidráttartalom: Ez az eledel mindössze 5,6% zsírt és 1,4% szénhidrátot tartalmaz, így ideális az alacsony zsír- és szénhidráttartalmú étrendet igénylő kutyák számára.
Magas nedvességtartalom: 82,8% nedvességtartalom a kutyák megfelelő hidratáltságának, vizeletelvezető rendszerének és veseműködésének fenntartása érdekében,
Teljes értékű étkezés: Ez a nedves eledel teljes értékű és kiegyensúlyozott étkezést biztosít felnőtt kutyák számára.
Ideális érzékeny kutyák számára: Az érzékeny gyomrú vagy ételallergiás kutyáknak is előnyös lehet ez az eledel a monoprotein formulájának köszönhetően.
Túlsúlyos és idős kutyáknak: Alkalmas idősebb és hízásra hajlamos kutyák számára is.
Természetes összetevők: Nem adnak hozzá gabonát, csirkét vagy mesterséges aromákat, így biztosítva természetes és egészséges ételt kutyája számára.

Syta Micha Chef nedves eledel kacsa zöldségekkel a hús mellett diétás zöldségeket is tartalmaz.

Tök: A-vitamin (az egészséges szemért), C-vitamin (az erős immunitásért), E-vitamin (gyulladáscsökkentő hatású) és számos növényi vegyület, például karotinoidok és flavonoidok. Jó forrása az olyan ásványi anyagoknak, mint a kálium, a magnézium, a vas és a réz. Ezenkívül a sütőtökben található két rostfrakció, mind az oldható, mind az oldhatatlan, segít szabályozni az emésztést, fenntartani az egészséges bélflórát és megelőzni a székrekedést.
Sárgarépa: A sárgarépa: Értékes élelmi rostforrás, amely segít a méreganyagok kiürítésében a szervezetből. A sárgarépában található növényi vegyületek gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, így csökkentik a kutya korával megjelenő krónikus betegségek kockázatát. Ezenkívül a béta-karotin elengedhetetlen az egészséges bőr és az immunrendszer működésének fenntartásához, és elősegíti a vas felszívódását.
Cukkini: Ez egy könnyű, alacsony kalóriatartalmú zöldség, amely főleg vízből áll, ami segít fenntartani a kutya megfelelő hidratáltságát, míg a rostok jelenléte segít szabályozni az emésztési folyamatokat. Emellett a magas vitamin- és ásványianyag-tartalom hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer és a keringési rendszer egészségéhez.

A Syta Micha Chef nedves eledel kacsa zöldségekkel termékben található egyéb adalékanyagok a következők:

Psyllium magok: A kutyák étrendjében a plantain pozitív hatással van a gyomor-bélrendszeri panaszok, köztük a hasmenés enyhítésére. Természetes prebiotikumként nyugtató és regeneráló hatással van a gyomor és a belek irritált nyálkahártyájára, és a székletürítési folyamatok szabályozásával támogatja az emésztést.
Tengeri moszat: A pajzsmirigy megfelelő működéséhez értékes jódforrást jelentenek. Ezenkívül számos aminosavat, pl. triptofánt és számos más olyan anyagot tartalmaznak, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek, beleértve a kutyák ízületi mobilitásának támogatását és javítását.
Sörélesztő: Kiválóan támogatják a kutya bélműködését, valamint erősítik a szőrzet állapotát és a bőr általános állapotát. Jelenlétük a zöldségeket tartalmazó nedves nyúltápban növeli az egyes összetevők emészthetőségét, és növeli a nedves eledel általános ízletességét.

Syta Micha Chef nedves eledel kacsa zöldségekkel összetétele: 92,6% kacsa (72,6% – izomhús, 10% gyomor, 5% szív, 5% máj), 2,5% sütőtök, 2% sárgarépa, 2% cukkini, 1% vitaminok és ásványi anyagok, 0,2% psyllium, 0,1% tengeri alga, 0,1% sörélesztő.












Analitikai összetétel: Fehérje 8,1%, Zsírok 5,6%, Nyersrost 0,4%, Nyershamu 2,14%, Szénhidrátok 1,4%, Nedvesség 82,8%, Energiaérték 104kcal/100g.

Magnézium 0.019% Kálium 0.27% Foszfor 0.25% Kalcium 0.31%

Adalékanyagok 1 kg-onként: D-vitamin (3a671) 250 NE/kg, E-vitamin (3a700) 40mg/kg, réz (3b405) 0,5mg/kg, jód (3b201) 0,5mg/kg, mangán (3b503) 2mg/kg, cink (3b605) 22mg/kg.


További nedveseledeleinket itt találod

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Chef nedves eledel kacsa zöldségekkel 400g" című hirdetést látja. (fent)