Betöltés...

Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel 400g

Ár: 1.490 Ft

Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel 400g
A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel egy egészséges, ízletes és teljes értékű nedves eledel felnőtt kutyák számára, mellyel biztos lehetsz benne, hogy kedvenced minden szükséges tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot megkap.

A nedves eledel kiváló minőségű fehérjeforrás, amely létfontosságú az izomtömeg és az energia fenntartásához. A teljes hústartalmat és az izomhús és a belsőségek megfelelő arányát figyelembe véve a Syta Micha olyan receptúrát fejlesztett ki , amelyet a legjobb nedves eledelnek nevezhetünk kutyák számára. A Syta Micha által gyártott Chef termékcsaládban az állati eredetű termékek aránya 92,6%, 72,6% nyúl izomhús és 20% nyúl belsőség (10% szív, 10% máj).

A nyúlhús sovány és könnyen emészthető fehérjeforrásnak számít. Magas az aminosavtartalma, például a liziné, amely szerepet játszik az izomépítésben és az antitestképzésben. Hiánya vérszegénységhez vagy túlzott hajhulláshoz vezethet. Más húsokhoz képest a nyúlnak alacsony a zsír-, koleszterin- és purin-tartalma (kulcsfontosságú információ a köszvényes kutyák gondozói számára). Emellett számos alapvető fontosságú vitamin és ásványi anyag, például B12-vitamin, B6-vitamin, vas, cink, foszfor, szelén és kálium forrása, amelyek nélkülözhetetlenek az idegrendszer, a vér, a csontok és más testfunkciók egészségének fenntartásához.

Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel előnyei:

Monoprotein formula: Ez az eledel elsősorban egyetlen fehérjeforráson – nyúlon – alapul. Ez ideális az ételallergiás kutyák számára.
Összetevők: Nyúl, sütőtök, sárgarépa, cukkini, psylliummag, tengeri moszat és sörélesztő.
Fehérje: 92,6% állati eredetű terméket tartalmaz, ebből 72,6% nyúl izomhús.
Kalóriatartalom: Alacsony kalóriatartalom (82 kcal/100g), így ideális a túlsúlyra hajlamos kutyák számára.
Nedvesség: A magas nedvességtartalom (85%) támogatja a megfelelő hidratáltságot, valamint a húgyúti és a vese rendszer egészségét.
Teljes értékű étkezés: Minden felnőtt kutya számára alkalmas.
Ideális: Érzékeny gyomrú vagy ételallergiás kutyák számára.
Célzottan: Túlsúlyra hajlamos kutyák és idősek.
Adalékanyag-mentes: Nem tartalmaz gabonát, csirkét vagy mesterséges aromákat.

A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel a hús mellett diétás zöldségeket is tartalmaz:

Tök: A-vitamin (az egészséges szemért), C-vitamin (az erős immunitásért), E-vitamin (gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal) és számos növényi vegyületet, például karotinoidokat és flavonoidokat tartalmaz. Jó forrása az olyan ásványi anyagoknak, mint a kálium, a magnézium, a vas és a réz. A sütőtökben található oldható és oldhatatlan rostok segítenek az emésztés szabályozásában, az egészséges bélflóra fenntartásában és a székrekedés megelőzésében.
Sárgarépa: Értékes élelmi rostforrás, amely segít a szervezet méregtelenítésében. A sárgarépában található növényi vegyületek gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, így csökkentik a kutya korával megjelenő krónikus betegségek kockázatát. Ezenkívül a béta-karotin elengedhetetlen az egészséges bőr és az immunrendszer működésének fenntartásához, és elősegíti a vas felszívódását.
Cukkini: Főleg vízből álló, alacsony kalóriatartalmú, könnyen emészthető zöldség, amely segít fenntartani a kutya megfelelő hidratáltságát. A rostok jelenléte segíti az emésztést, magas vitamin- és ásványi anyag tartalma pedig támogatja az immunrendszer, az idegrendszer és a keringési rendszer egészségét.

A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel termékben található egyéb adalékanyagok a következők:

Psyllium magok: A kutyák étrendjében a gyaloglárvamagok pozitív hatással vannak a gyomor-bélrendszeri panaszok enyhítésére, beleértve a hasmenést is. Természetes prebiotikumként nyugtató és regeneráló hatással vannak a gyomor és a belek irritált nyálkahártyájára, és támogatják az emésztést.
Hínár: A megfelelő pajzsmirigyműködéshez nélkülözhetetlen jód értékes forrása. Aminosavakat, például triptofánt és más olyan anyagokat is tartalmaznak, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek, többek között támogatják és javítják a kutyák ízületi mobilitását.
Sörélesztő: Kiválóan támogatja a kutya bélműködését, valamint erősíti a szőrzetet és a bőr általános állapotát. Jelenlétük a nedves eledelben fokozza az egyes élelmiszer-összetevők emészthetőségét és növeli a nedves eledel általános ízletességét.

A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel konzervben nem található mesterséges színezék, aroma vagy tartósítószer. Így biztos lehetsz benne, hogy kutyádnak csak a legjobbat adod, amit a természet kínál.

Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel összetétele:

Nyúl: 92,6% (izomhús: 72,6%, szív: 10%, máj: 10%)
Tök: 2,5%
Répa: 2%
Cukkini: 2%
Vitaminok és ásványi anyagok: 1%
Psyllium magok: 0.2%
Tengeri moszat: 0,1%
Sörélesztő: 0,1%

Analitikai összetevők:

Fehérje: 7,6%
Zsír: 3,4%
Nyersrost: 0,2%
Nyers hamu: 2,4%
Szénhidrátok: 1.6%
Nedvesség: 85%
Energiaérték: 82 kcal/100g

Ásványok:

Magnézium: 0.019%
Kálium: 0.25%
Foszfor: 0,25%
Kalcium: 0,3%

Adalékanyagok 1 kg-onként:

D-vitamin (3a671): D-vitamin: 250 NE/kg
E-vitamin (3a700): kg
Réz (3b405): /kg
Jód (3b201): kg
Mangán (3b503): 2mg/kg
Cink (3b605): kg

További nedveseledeleinket itt találod

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel 400g" című hirdetést látja. (fent)