Betöltés...

Syta Micha nedves eledel kacsa kókusszal és zsályával 800g

Ár: 1.890 Ft

Syta Micha nedves eledel kacsa kókusszal és zsályával 800g
A Syta Micha nedveseledel kacsa kókusszal és zsályával egy egyedülálló nedves kutyatáp. Az ízletes kacsa, a tápláló kókusz és a lazacolaj tökéletes kombinációja egészséges, teljes értékű ételt biztosít minden felnőtt háziállat számára.

Syta Micha nedves eledel kacsa kókusszal és zsályával előnyei:

Egyszerű összetétel, gabonafélék, mesterséges színezékek és aromák hozzáadása nélkül,
Minden fajtájú felnőtt kutyának szánt formula,
Nedvestáp csirke, szója és laktóz nélkül,
A legmagasabb minőségű, gondosan válogatott összetevőkből készült monoprotein eledel,
Omega 3 zsírsavak forrása,
Alkalmas táplálékallergiás kutyák számára is,
Állaga könnyen morzsolódik,
nagyszerű töltelék tölthető játékokhoz, lickimatekhez.

Syta Micha nedves eledel kacsa kókusszal és zsályával olyan monoprotein eledel, melyet rendhagyó összetétele különböztet meg más konzervektől:

Kacsahús – aromás és lédús hús, gazdag A-vitaminban, B-vitaminokban, foszforban és vasban. A telítetlen zsírsavak támogatják a szív- és érrendszert, és erősítik a kutya immunitását.
Kókuszdió – elsősorban a közepes láncú zsírsavak (MCT) forrása, amelyek biztosítják a kutya agyának és egész idegrendszerének megfelelő működését, valamint támogatják a gyulladásos elváltozások (gyulladásos bélbetegségek, bőrgyógyászati elváltozások) kezelését. Ezenkívül a kókuszpépet alacsony glikémiás index és magas élelmirost-tartalom jellemzi, ami biztosítja a megfelelő emésztési folyamatokat.
Zsálya – karminatív hatású, ezáltal gátolja a rothadási és erjedési folyamatokat az emésztőrendszerben. Tökéletes olyan kutyák számára, akiknek puffadt, fájdalmas gyomra van, bélgyulladás vagy krónikus hasmenés tüneteivel. A zsálya enyhíti a gyulladást, gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, és megszünteti a kutyák kellemetlen szájszagát.
Lazacolaj – az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) forrása, amelyek felelősek az idegrendszer és a szív- és érrendszer megfelelő működéséért. A halolaj enyhíti az ételallergiák tüneteit, és támogatja az autoimmun betegségekben, bőrbetegségekben vagy ízületi betegségekben szenvedő kutyák kezelését is.
Inulin – az oldható rostok természetes forrása, amely az erjedés során a fokozott vajsavtermelésnek köszönhetően serkenti a hasznos bélflóra növekedését. Emellett növeli az olyan elemek, mint a kalcium, magnézium, vas, réz vagy cink biológiai hozzáférhetőségét, és elősegíti a bifidobaktériumok szaporodását, növelve a B-vitaminok (elsősorban a folsav) mennyiségét a kutya szervezetében.
MSM kutyáknak – biogén kénvegyület, amely pozitívan befolyásolja az ízületi betegségeket (enyhíti az ízületi fájdalmat és gyulladást, segít helyreállítani az elveszett kollagént). Részt vesz az aminosavak, enzimek és keratin szintézisében is, ami erős szőrt és fényes szőrzetet biztosít a háziállatnak.

Syta Micha nedves eledel kacsa kókusszal és zsályával összetétele: 68% kacsa (hús, szárny, máj, hasított test, szív), 31,1% húsleves, 0,5% kókuszdió, 0,2% lazacolaj, 0,1% zsálya, 0,01% inulin, 0,01% MSM.

Adalékanyagok (kg-onként): diétás adalékanyagok:

A-vitamin – 2670 NE, D3-vitamin – 290 NE, E-vitamin – 50 mg, cink-szulfát-monohidrát – 42 mg.

Analitikai összetétel (%):

Nyersfehérje – 10%
Nyerszsír – 10,6%
Nyers hamu – 3,16%
Nyersrost – 1,9%
Nedvesség – 75,8%
Kalcium – 0,3%
Foszfor – 0,2%
Omega 3 zsírsav – 0,11%
Omega 6 zsírsav – 0,82%

Energiaérték: 120 kcal/100g

További nedveseledeleinket itt találod.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha nedves eledel kacsa kókusszal és zsályával 800g" című hirdetést látja. (fent)