Betöltés...

Syta Micha nedves eledel marhahús sárgarépával, almával és bazsalikommal 800g

Ár: 0 Ft

Syta Micha nedves eledel marhahús sárgarépával, almával és bazsalikommal 400g
A Syta Micha nedves eledel marhahús sárgarépával egy egyedülálló nedves kutyaeledel. A lédús marhahús, a vitaminokban gazdag sárgarépa és alma, valamint a lazacolaj tökéletes kombinációja egészséges, teljes értékű ételt biztosít minden felnőtt háziállat számára.

A nedves kutyatáp előnyei – Marhahús sárgarépával, almával és bazsalikommal:

Egyszerű összetétel, gabonafélék, mesterséges színezékek és aromák hozzáadása nélkül.
Minden fajta felnőtt kutyáknak szánt táp.
Nedvestáp csirke, szója és laktóz nélkül.
A legmagasabb minőségű, gondosan válogatott összetevőkből készült monoprotein formula.
Omega-3 zsírsavak forrása.
Alkalmas táplálékallergiás kutyák számára.
Könnyen összenyomható konzisztencia.
Nagyszerű töltelék viselkedési játékokhoz.

A Syta Micha nedves eledel marhahús sárgarépával monoprotein formulájával és rendhagyó összetételével tűnik ki:

Marhahús: magas biológiai értékű, vasban gazdag hús. Könnyen emészthető fehérje és A-, E-, D- és H-vitamin (biotin) forrása. Biztosítja a kutya izomtömegének megfelelő növekedését, gondoskodik a csontozatról, valamint a szép fényes és egészséges szőrzetről.
Répa: Felelős a méreganyagok megkötéséért a kutya szervezetében, a vastagbél munkájának serkentéséért és az anyagcsere felgyorsításáért. Ezenkívül a sárgarépában található béta-karotin védi a szervezetet a daganatok ellen, csökkenti a vércukorszintet, és elősegíti a vas felszívódását.
Alma: rostot (főleg pektint) biztosít, amely elsősorban a székletürítési folyamatot szabályozza, és csökkenti a zsír felszívódását a táplálékból a vékonybélben. Számos tápanyagot tartalmaz, mint például C-, E-, K-vitamin, kvercetin, β-karotin és cink, amelyek pozitívan hatnak a bőrre és jó állapotban tartják a szőrzetet.
Lazacolaj: Az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) forrása, amelyek felelősek az idegrendszer és a szív- és érrendszer megfelelő működéséért. A halolaj enyhíti az ételallergia tüneteit, és támogatja az autoimmun betegségekben, bőrbetegségekben vagy ízületi betegségekben szenvedő kutyák kezelését is.
Bazsalikom: A gyógynövényt világszerte értékelik jótékony tulajdonságai miatt. A megfelelő véralvadási folyamatért felelős K-vitamin mellett a bazsalikom magas koncentrációban tartalmaz szalicilsavat, amelyet bőrelváltozások kezelésére használnak. Ezenkívül jótékony hatással van az emésztőrendszerre. A bazsalikomból nyert illóolaj serkenti a nyál, a gyomornedv, a hasnyálmirigy és az epe kiválasztását.
Inulin: Az erjedés során a fokozott vajsavtermelésnek köszönhetően serkenti a hasznos bélflóra növekedését. Emellett növeli az olyan elemek, mint a kalcium, magnézium, vas, réz vagy cink biológiai hozzáférhetőségét, és elősegíti a bifidobaktériumok szaporodását, növelve a B-vitaminok (elsősorban a folsav) mennyiségét a kutya szervezetében.
MSM: Jótékony hatással van az ízületi betegségekre (enyhíti az ízületi fájdalmat és gyulladást, segít helyreállítani az elveszett kollagént). Részt vesz az aminosavak, enzimek és keratin szintézisében is, így biztosítva a háziállat erős szőrzetét és fényes szőrzetét.

A Syta Micha nedves eledel marhahús sárgarépával több, mint vitaminok és ásványi anyagok gazdagsága. Mindenekelőtt biztosítja a kutya testének megfelelő működését hosszú éveken keresztül.

Összetétel:

68% marhahús (hús, máj, tüdő, nyelőcső, szív)
28,6% húsleves
2% sárgarépa
1% alma
0,2% lazacolaj
0,1% bazsalikom
0,01% inulin
0,01% MSM

Adalékanyagok (kg-onként): Diétás adalékanyagok:

A-vitamin – 2670 NE
D3-vitamin – 290 NE
E-vitamin – 50 mg
Cink-szulfát-monohidrát – 42 mg

Analitikai összetevők (%):

Nyersfehérje – 11%
Nyerszsír – 6%
Nyers hamu – 1,78%
Nyersrost – 2,1%
Nedvesség – 77,1%
Kalcium – 0,3%
Foszfor – 0,2%
Omega 3 zsírsav – 0,11%
Omega 6 zsírsav – 0,82%

Energiaérték: 97 kcal/100g

További nedveseledeleinket itt találod.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha nedves eledel marhahús sárgarépával, almával és bazsalikommal 800g" című hirdetést látja. (fent)