Betöltés...

Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel 400g

Ár: 1.490 Ft

Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel 400g
A Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel egy egészséges, ízletes, teljes értékű nedves eledel felnőtt kutyák számára, melynek összetételét kutyatáplálkozási szakember fejlesztette ki. Ha ezt az eleséget választod, biztos lehetsz benne, hogy kedvenced szervezete minden szükséges tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot megkap.

A Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel kiváló minőségű fehérjeforrás, amely szükséges az izomtömeg és az energia fenntartásához. Ezen túlmenően, figyelembe véve a kutyaeledel teljes hústartalmát és az izomhús és a belsőség megfelelő arányát, kifejlesztettünk egy formulát, amelyet a legjobb nedvestápnak nevezhetünk kutyák számára. A Syta Micha Chef termékcsaládjában 92,6% állati eredetű termékek találhatók, 72,6% lóhúsból származó izomhús és 20% ló belsőség (10% gyomor, 5% szív, 5% máj) arányban.

A lóhús sötétebb színével és finom rostszerkezetével tűnik ki, így jobban emészthető. Cukorbetegeknek, sportolóknak, betegségből lábadozó kutyáknak ajánlott. Fantasztikus B12-vitamin-forrás a megfelelő idegrendszer és agyműködéshez, vas, mint oxigénhordozó a vérben, kalcium nélkülözhetetlen a csontok egészségéhez, és cink az egészséges bőrért.

A Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel hús mellett diétás zöldségeket is tartalmaznak:

Sütőtök: tápanyagokban gazdag, A-vitamint (az egészséges szemért), C-vitamint (az erős immunitásért), E-vitamint (gyulladáscsökkentő tulajdonságú) és számos növényi vegyületet, például karotinoidokat és flavonoidokat tartalmaz. Jó forrása az ásványi anyagoknak, például káliumnak, magnéziumnak, vasnak és réznek. Ezenkívül a sütőtökben található rost két frakciója, oldható és oldhatatlan, segít szabályozni az emésztést, fenntartani az egészséges baktériumflórát a belekben, és megakadályozza a székrekedést.

Sárgarépa: Értékes élelmi rostforrás, amely segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből. A sárgarépában található növényi vegyületek gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, csökkentve a kutyáknál az életkor előrehaladtával előforduló krónikus betegségek kialakulásának kockázatát. Ezenkívül maga a béta-karotin nélkülözhetetlen az egészséges bőr, az immunrendszer működésének fenntartásához, és elősegíti a vas felszívódását.

Cukkini: Könnyű, alacsony kalóriatartalmú, főként vízből álló zöldség, amely segít fenntartani a kutya megfelelő hidratáltságát, míg a rostok jelenléte segít az emésztési folyamatok szabályozásában. Emellett a magas vitamin- és ásványianyag-tartalom hozzájárul az immun-, ideg- és keringési rendszer egészségének megőrzéséhez.

A Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel egyéb kiegészítő összetevői között szerepel:

Útifűmag: A kutya étrendjében a pozitív hatású útifű csillapítja a gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket, beleértve a hasmenést is. Természetes prebiotikumként nyugtató és regeneráló hatással van a gyomor és a belek irritált nyálkahártyájára, valamint a bélmozgás szabályozásával támogatja az emésztést.

Tengeri alga: Értékes jódforrás a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Ezenkívül számos aminosavat tartalmaz, például triptofánt és sok más anyagot, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek, beleértve a kutyák ízületi mozgékonyságának támogatását és javítását.

Sörélesztő: Kiválóan támogatja a kutya bélműködését, emellett erősíti a szőrzet állapotát és a bőr általános egészségi állapotát is. Jelenlétük növeli az egyes tápanyagok emészthetőségét és javítja a nedves étkezés általános ízét.

A Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát vagy tartósítószert, a termékek a lehető legtermészetesebbek és káros anyagoktól mentes. Így biztos lehet benne, hogy csak a természet által kínált legjobbat nyújtja kutyájának.

Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel előnyei:

Monoprotein, kiváló ízű, könnyen emészthető, diétás formula
Összetevők: lóhús, sütőtök, sárgarépa, cukkini, útifű, hínár és sörélesztő
Gazdag kiváló minőségű fehérjében – akár 92,6%-ban állati eredetű termékek, ezen belül 72,6%-ban izomhús
Hús és belsőség aránya 72,6%: 20%
Magas fehérjetartalom (8,1%), alacsony szénhidráttartalom
Magas, 82,9% nedvességtartalom a kutya megfelelő hidratáltságának, húgyúti működésének és a vese egészségének megőrzése érdekében
Teljes értékű táplálék minden felnőtt kutyának
Ideális érzékeny gyomrú vagy ételallergiás kutyáknak
Túlsúlyos kutyáknak és időseknek is alkalmas
Egyszerű összetevők, gabonafélék, hozzáadott mesterséges színezékek vagy aromák nélkül

Összetevők : 92,6% lóhús (72,6% izomhús, 10% gyomor, 5% szív, 5% máj), 2,5% sütőtök, 2% sárgarépa, 2% cukkini, 1% vitaminok és ásványi anyagok, 0,2% útifű mag, 0,1% hínár, 0,1% sörélesztő.

Analitikai összetevők :
Fehérje 8,1%
Zsír 2,7%
Nyersrost 1,4%
Nyershamu 1,6%
Szénhidrát 3,3%
Nedvesség 82,9%
Energiaérték 91kcal/100g

Ásványi anyagok 1 kg-onként: magnézium 0,016% kálium 0,25% foszfor 0,24% kalcium 0,3%

Adalékok 1 kg-onként: D-vitamin (3a671) 250 NE/kg E-vitamin (3a700) 40mg/kg Réz (3b405) 0,5mg/kg Jód (3b201) 0,5mg/kg Mangán (3b503) 2mg/kg Cink (3b2605) kg

További nedveseledeleinket itt találod.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Chef nedves eledel lóhús zöldségekkel 400g" című hirdetést látja. (fent)