Betöltés...

Reedog Tommy piros kutyaágy

Ár: 29.242 Ft

Szereti kényeztetni házi kedvencét? Biztosítson kutyájának kényelmes pihenést a Reedog Tommy fekhellyel. Karbantartása nem igényes és kiváló minőségű anyagból készült, mely biztosítja házi kedvence maximális kényelmét.

A matrac elegendő magas ahhoz, hogy biztosíthassa a kényelmes kikapcsolódást. A fekhely belső része minőségi Cordura anyagból és az oldalfal műbőrből készült. A huzat levehető, melynek köszönhetően a karbantartása egyszerű. A huzat mosógépben mosható (30°).
A Reedog Tommy kutyafekhely alkalmas az összes kutyafajta számára. Az alábbi táblázat szerint kiválaszthatja a megfelelő méretet. (*Kézzel varrott termékek, így a méretek maximálisan 2 - 4 cm-el eltérhetnek.). A fekhely ideális közepes és nagytestű kutyafajták számára.

A fekhely legfőbb előnyei..Töltet - poliuretán + habszivacs, megelőzi felfekvések kialakulását, kivehető matrac, levehető és mosható huzat cordura anyagból (kordbársony), kimagasított szegélyek.

A termék több méretben kapható. A termék ára L méretre vonatkozik. Kérjük, hogy azok pontosítása érdekében hívja ügyfélszolgálatunkat.



 

 

 

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Reedog Tommy piros kutyaágy" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: