Betöltés...

Flexi Comfort szalagos L 5 méteres - Több színben - Fekete-fehér

Ár: 12.290 Ft

Flexi Comfort szalagos L 5 méteres - visszahúzható póráz kutyáknak
Flexi Comfort szalagos L 5 méter hosszúságú visszahúzható póráz nagytestű (legfeljebb 60 kg testsúlyú) kutyák számára.

Kényelmes, ráadásul igen könnyű kezelni.  Markolata személyre szabható, így méretét saját kezedhez igazíthatod, biztosabb fogást nyújtva ezzel, mint fix markolatú társai esetében.
A  kipróbált és sokat tesztelt technológiájú rövid ütemű fékrendszernek köszönhetően a póráz ott és akkor zár le, amikor csak szeretnéd. Ráadásul egyetlen gombnyomással működésbe lép, meggátolva a póráz további oldódását és megállítva kedvenced. A fék rögzíthető, így ha megtaláltad a megfelelő távolságot, a zár bekapcsolásával könnyedén fixálhatod azt.
Az erős szalag végén található krómozott karabiner pedig határozott rögzítést tesz lehetővé, így biztos lehetsz benne, hogy kedvenced mindig biztonságban marad .

Szalagvezető rendszerének köszönhetően a póráz bármely irányban állhat, húzódhat anélkül, hogy összegabalyodna vagy elakadna. Ezzel kiküszöbölve az automata pórázok legnagyobb hátul ütőjét.
A Comfort modellek ráadásul bővíthetőek két kifejezetten Flexi pórázokhoz készült kiegészítő eszközzel.
Az egyik a Flexi LED Light System ami egy, a póráz oldalára erősíthető LED lámpa, aminek segítségével nagyban megkönnyíthetitek a tájékozódást sötétedés utáni séták során. A másik a Multibox, melyben kutyapiszok zacskót, jutalomfalatot, vagy bármi más apróságot tárolhattok - szintén a póráz házához erősítve.

A Flexi Comfort L modelleket három színben találod meg: fekete, kék és piros

Figyelem: a megjelölt súlynál nehezebb kutyánál történő használat könnyen a póráz szerkezetének károsodásához vezet. Kérlek, a kedvencednek megfelelő méretet válassz az eszköz hosszú életének érdekében.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Flexi Comfort szalagos L 5 méteres - Több színben - Fekete-fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: