Betöltés...

Savic Snooze Műanyag fekhely kutyáknak - XXL - Fekete

Ár: 19.219 Ft

Savic Snooze Műanyag fekhely kutyáknak
Savic Snooze Műanyag fekhely kutyáknak és macskáknak készült ágy. Modern külső és masszív felépítés jellemzi, így nem csak látványos, de ellenálló is.

Az ágy alja perforált, ezzel kitűnő légáramlást biztosít, hogy kedvenced a meleg nyári napokon is kényelmesen használhassa. ez különösen a nagyobb testű és hosszú szőrű kedvenceknél jelenthet előnyt.
Az alacsony bejáratnak köszönhetően kedvenced könnyen be- vagy kiszállhat belőle, ami praktikus fiatal, idősebb vagy beteg kedvenceink számára.
Az ágy elegáns, kissé futurisztikus formája lehetővé teszi, hogy kutyád vagy cicád kényelmes testhelyzetben, lazán aludja az igazak álmát.
A Snooze ágy nagyon könnyen tisztítható. Egyszerűen csak töröld le rendszeresen egy nedves, enyhén mosószeres ruhával.
A fekhely öt méretben kapható, így biztosan megtalálod kutyádnak vagy macskádnak megfelelő változatot. A Snooze ágyak fekete és kék színben készülnek, így egyszerre elegánsan visszafogott és látványos. A legtöbb berendezéshez illeszkedik.
A pontos méreteket a lenti táblázatban találod. Kérlek, mielőtt választanál, mérd meg kedvenced! A helytelen méretválasztásból adódó termékcsere nem garanciális, így az ebből adódó többletköltségeket (pld szállítási díj) neked kell állni!



Méret
Méretek


S
60cm X 42cm X 20cm


M
70cm X 49cm X 23cm


L
80cm X 56,5cm X 25,5cm


XL
98,5 cm X 70cm X 30cm


XXL
117cm X 80cm X 34cm



 

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Savic Snooze Műanyag fekhely kutyáknak - XXL - Fekete" című hirdetést látja. (fent)