Betöltés...

Trixie Talis kutyaágy - Több színben - 100X70cm - Kék

Ár: 35.379 Ft

Trixie Talis kutyaágy
A Trixie Talis kutyaágy elegáns, tartós és látványos. Erős szőtt anyagának köszönhetően bírja a gyűrődést, ezáltal sokáig kényelmes fekhelyet biztosíthatsz vele kedvenced számára. Poliészter gyapjúból készült töltete merev, ám mégis puha oldalfalakat biztosít, így puhasága  ellenére is megőrzi formáját. A huzat eltávolítható, így tisztítása anélkül megoldható, hogy a bélést alkotó töltelék sérülést szenvedne. Egyszerűen csak vedd le a huzatot és 40 oC-on moshatod is.

A kutyaágy aljába rögzített párnának köszönhetően mindig puha felületet biztosít, hogy kutyád vagy cicád a legkeményebb felületen is kényelmesen pihenjen. A párnát masszívan a fekhely aljához rögzítették, így a játékosabb kedvenceid sem szedik ki azt.
A fekhely alját csúszásmentes réteggel vonták be, ezáltal téve biztonságossá a ki és beszállást.

Egyszerű, négyzet alakjának köszönhetően egyaránt jól mutat központi helyre helyezve, vagy kényelmesen elhelyezheted valamelyik sarokban is. Ráadásul a Talis fekhelyek egyszerű formája és változatos színvilága a legtöbb háztartás bútoraihoz illeszkedik. Összesen öt színben érheted el: egyszerű szürke, játékos zöld, elegáns bordó, játékos kék és látványos sárga.
Emellett összesen négy méretváltozatból válogathattok, melyek pontos adatait az alábbi táblázatban találod meg.



Méret
Színváltozat


60 X 50 cm
szürke, zöld, bordó, kék


80 X 60 cm
szürke, zöld, bordó, kék


100 X 70 cm
szürke, zöld, bordó, kék és sárga


120 X 80 cm
szürke

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Trixie Talis kutyaágy - Több színben - 100X70cm - Kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: