Betöltés...

Póráz ergonomikus fogantyúval, Felliner, futáshoz és sétáltatáshoz, 1,6m, fényvisszaverő, rögzítő rendszer zárfunkcióval, rózsaszín

Ár: 11.635 Ft

Fedezze fel az új állítható pórázt és reflektorokat kutyák számára – kényelem, biztonság és szabadság a napi séták során!

 

Bemutatjuk forradalmian új kutyapórázunkat, amelyet úgy terveztünk, hogy a legjobb barátjával való séták során a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtsa Önnek. Ez a póráz nemcsak kiegészítő, hanem megbízható társ a mindennapi kalandokban, akár a parkba, akár a város utcáira, akár hegyi ösvényekre megy. Innovatív funkcióival és ergonomikus kialakításával ez a póráz úgy lett kialakítva, hogy fokozza a séta élményét, mind Önnek, mind kutyájának.

 

Állítható kutyapóráz és ergonomikus kialakítású reflektorok

Fedezze fel a szabadságot a kutyájával tett sétákban. Ezzel az innovatív pórázzal!


Állíthatóság és rugalmasság:


Állítható kötélhossz: 950 mm-től 1600 mm-ig rugalmasságot biztosít a hossz testreszabásához az Ön és kutyája igényeihez.


Ergonomikus fogantyú: 97 mm hosszú és 33 mm átmérőjű fogantyút kényelmes és biztonságos fogásra terveztek.



Kényelem és irányíthatóság:


Csuklófogás: Hasznos hossza 108 mm a csukló zsinegeihez, lehetővé téve a kezek szabaddá tételét más tevékenységekhez vagy pihenéshez.


Csúszásmentes fogantyú: Szilárd fogást biztosít és csökkenti a csúszás kockázatát, növelve a biztonságot vezetés közben.


 

Biztonság és láthatóság:


Reflektor kialakítása: Nagy fényerejű fényvisszaverő csíkok a kötélen, amelyek jobb láthatóságot és nagyobb biztonságot nyújtanak éjszaka.


Tartós és tartós anyag: Kiváló minőségű nejlonból, rugalmas kötélből és fényvisszaverő szalagokból készült, ez a póráz robusztus és kopásálló.


 

Speciális funkciók:


Quick Lock Póráz: Hatékony 2 lépcsős zárrendszer, amely kompatibilis a legtöbb oszlopos tárggyal.


360°-ban forgatható csipesz: Megakadályozza a póráz csavarodását és összegabalyodását, így kutyájának szabad mozgást és kényelmet biztosít.



További kényelem:


Párnázott fogantyúk: Kényelmes fogást biztosít, védve a kezét az esetleges kötélégésektől.


Egyedülálló előnyök:


Kéz kioldása: A póráz csuklójánál fogva történő megragadása lehetővé teszi, hogy tevékenységeket végezzen vagy pihenjen, miközben fenntartja

a kutya ellenőrzése.


Éjjellátó: Nagyobb biztonság az éjszakai séták során a fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően.


Egyszerű és sokoldalú beállítás: A kötél hossza gyorsan változhat, rugalmasságot és kényelmet biztosítva Önnek és kutyájának.


Ergonomikus kialakítás: A kényelmes és magas hőmérsékletnek ellenálló fogantyú kiküszöböli a kellemetlen szagokat és fokozza a vezetési élményt.

Ideális:


Kutyatulajdonosoknak, akik a kényelem, a biztonság és az irányítás tökéletes kombinációját keresik.


A hosszú és kalandos séták szenvedélye, függetlenül a napszaktól vagy az időjárási viszonyoktól.


Azok, akik a napi tevékenységeket a kutya sétáltatásával szeretnék kombinálni anélkül, hogy veszélyeztetnék a biztonságot vagy az ellenőrzést.

Válasszon minőséget és kényelmet:

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy fokozza kutyasétáltatását ezzel a fényvisszaverő és állítható pórázzal. Védje kutyáját, és élvezze az együtt töltött minden pillanatot biztonságban és kényelemben. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Póráz ergonomikus fogantyúval, Felliner, futáshoz és sétáltatáshoz, 1,6m, fényvisszaverő, rögzítő rendszer zárfunkcióval, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: