Betöltés...

Póráz ergonomikus fogantyúval, Felliner, futáshoz és sétáltatáshoz, 1,6 m, fényvisszaverő, rögzítő rendszer reteszelő funkcióval, fehér

Ár: 11.635 Ft

 

Fedezze fel az új állítható pórázt és reflektorokat kutyák számára – kényelem, biztonság és szabadság a napi séták során!

 

Bemutatjuk forradalmian új kutyapórázunkat, amelyet úgy terveztünk, hogy a legjobb barátjával való séták során a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtsa Önnek. Ez a póráz nemcsak kiegészítő, hanem megbízható társ a mindennapi kalandokban, akár a parkba, akár a város utcáira, akár hegyi ösvényekre megy. Innovatív funkcióival és ergonomikus kialakításával ez a póráz úgy lett kialakítva, hogy fokozza a séta élményét, mind Önnek, mind kutyájának.



Állítható kutyapóráz és ergonomikus kialakítású reflektorok

Fedezze fel a szabadságot a kutyájával tett sétákban. Ezzel az innovatív pórázzal!




Állíthatóság és rugalmasság:


Állítható kötélhossz: 950 mm-től 1600 mm-ig rugalmasságot biztosít a hossz testreszabásához az Ön és kutyája igényeihez.


Ergonomikus fogantyú: 97 mm hosszú és 33 mm átmérőjű fogantyút kényelmes és biztonságos fogásra terveztek.



Kényelem és irányíthatóság:


Csuklófogás: Hasznos hossza 108 mm a csukló zsinegeihez, lehetővé téve a kezek szabaddá tételét más tevékenységekhez vagy pihenéshez.


Csúszásmentes fogantyú: Szilárd fogást biztosít és csökkenti a csúszás kockázatát, növelve a biztonságot vezetés közben.


 

Biztonság és láthatóság:


Reflektor kialakítása: Nagy fényerejű fényvisszaverő csíkok a kötélen, amelyek jobb láthatóságot és nagyobb biztonságot nyújtanak éjszaka.


Tartós és tartós anyag: Kiváló minőségű nejlonból, rugalmas kötélből és fényvisszaverő szalagokból készült, ez a póráz robusztus és kopásálló.


 

Speciális funkciók:


Quick Lock Póráz: Hatékony 2 lépcsős zárrendszer, amely kompatibilis a legtöbb oszlopos tárggyal.


360°-ban forgatható csipesz: Megakadályozza a póráz csavarodását és összegabalyodását, így kutyájának szabad mozgást és kényelmet biztosít.



További kényelem:


Párnázott fogantyúk: Kényelmes fogást biztosít, védve a kezét az esetleges kötélégésektől.


Egyedülálló előnyök:


Kéz kioldása: A póráz csuklójánál fogva történő megragadása lehetővé teszi, hogy tevékenységeket végezzen vagy pihenjen, miközben fenntartja

a kutya ellenőrzése.


Éjjellátó: Nagyobb biztonság az éjszakai séták során a fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően.


Egyszerű és sokoldalú beállítás: A kötél hossza gyorsan változhat, rugalmasságot és kényelmet biztosítva Önnek és kutyájának.


Ergonomikus kialakítás: A kényelmes és magas hőmérsékletnek ellenálló fogantyú kiküszöböli a kellemetlen szagokat és fokozza a vezetési élményt.

Ideális:


Kutyatulajdonosoknak, akik a kényelem, a biztonság és az irányítás tökéletes kombinációját keresik.


A hosszú és kalandos séták szenvedélye, függetlenül a napszaktól vagy az időjárási viszonyoktól.


Azok, akik a napi tevékenységeket a kutya sétáltatásával szeretnék kombinálni anélkül, hogy veszélyeztetnék a biztonságot vagy az ellenőrzést.



Válasszon minőséget és kényelmet:

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy fokozza kutyasétáltatását ezzel a fényvisszaverő és állítható pórázzal. Védje kutyáját, és élvezze az együtt töltött minden pillanatot biztonságban és kényelemben. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget!

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Póráz ergonomikus fogantyúval, Felliner, futáshoz és sétáltatáshoz, 1,6 m, fényvisszaverő, rögzítő rendszer reteszelő funkcióval, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: