Betöltés...

Visszahúzható póráz LED zseblámpával, Felliner, higiénikus táskák tartója, fényvisszaverő, ergonomikus és modern kialakítás, ütésálló, 3m, fehér

Ár: 13.440 Ft

 

Fedezze fel az ideális megoldást a kutyájával való biztonságos és élvezetes sétákhoz az új LED-es visszahúzható pórázzal! Ez a kifejezetten modern állattartók számára készült póráz páratlan tartósságot, kényelmet és biztonságot ötvöz, biztosítva a stresszmentes szabadtéri élményt négylábú barátjával.

 

Hagyja, hogy kutyája biztonságosan és stílusosan fedezze fel a világot új LED-es visszahúzható pórázunkkal, amely nélkülözhetetlen kiegészítő minden kutyabarát számára! Ez a póráz, amelyet nemcsak a funkcionalitás érdekében terveztek, hanem azért is, hogy egy csipetnyi eleganciát adjon sétáihoz, a tartósság, a kényelem és az innováció tökéletes kombinációja.



Kiváló anyag, kivételes tartósság:

Kiváló minőségű ABS anyagból készült pórázunkat jobb oxidációs ellenállás és megnövelt tartósság jellemzi. Erősebb és ellenállóbb a szennyeződésekkel szemben, mint a hagyományos pórázok, garantálva a tartós használatot még a legenergikusabb kutyafajták számára is.

 

Fejlett LED technológia:

Az innovatív LED-es lámpával felszerelt póráz rendkívüli láthatóságot biztosít gyenge fényviszonyok között. 5 méteres hatótávolságával a LED-lámpa sokkal erősebb, mint a hagyományos pórázoké, extra biztonságot nyújtva a reggeli vagy éjszakai séták során.

 

Újratölthető akkumulátor a maximális kényelem érdekében:

Felejtse el az elemcserét! Pórázunkhoz újratölthető lítium-ion akkumulátor tartozik, és C típusú kábellel is rendelkezünk az egyszerű töltés érdekében. Mindössze 2 órás töltés után akár 15 órás autonómiájával ideális a mindennapi használatra.



Intelligens visszahúzható kialakítás:

A legfeljebb 3 méter hosszú póráz tökéletes kis, közepes és nagy, legfeljebb 27 kg-os kutyák számára. A visszahúzható póráz lehetővé teszi kutyái számára a felfedezés szabadságát, miközben teljes irányítást biztosít az Ön részéről.



Kényelem és ergonómia:

Az ergonomikus, csúszásmentes fogantyú biztonságos és kényelmes fogást biztosít, csökkentve a kéz feszültségét még hosszú séták során is. Az innovatív lengéscsillapító kialakítás extra kényelmet biztosít Önnek és kutyájának egyaránt.

 

További funkciók a kényelem érdekében:

Tartalmazzon ürülékadagolót a gyors és egyszerű tisztításhoz séták közben. A sokoldalú karabiner megkönnyíti a póráz rögzítését különböző nyakörvekhez vagy hevederekhez.

 

Továbbfejlesztett vezérlés és biztonság:

Egygombos fékezési, szünetelési és rögzítési mechanizmusunk tökéletes irányítást biztosít a póráz hossza felett. A robusztus, 360°-ban forgatható króm fém csat minden helyzetben fokozott biztonságot nyújt.

 

Ez a visszahúzható LED-es póráz sokkal több, mint egy kutyakiegészítő – megbízható társ minden városi vagy természeti kalandban. Akár a parkban, forgalmas utcákon vagy hegyi kirándulásokon sétál, pórázunk tökéletes egyensúlyt biztosít a kutya szabadsága és irányítása között. Azoknak a kutyabarátoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a stílus, a kényelem és a biztonság között, visszahúzható LED-es pórázunk ideális választás. Vigyél extra fényt és biztonságot minden kutyás sétájába!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Visszahúzható póráz LED zseblámpával, Felliner, higiénikus táskák tartója, fényvisszaverő, ergonomikus és modern kialakítás, ütésálló, 3m, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: