Betöltés...

Nagyméretű Ágy Kutyáknak és Macskáknak: Szürke, Poliészter, 80x65x17 cm

Ár: 10.150 Ft

? Nagyméretű Ágy Kutyáknak és Macskáknak: Szürke, Poliészter, 80x65x17 cm ?
? Üdvözlünk, Kedves Állatbarát! Szeretnéd, ha a négylábú családtagod is luxuskörülmények között pihenhetne? Az általunk kínált kanapéágy nem csupán egy átlagos kiságy, hanem egy komfortos, tartós és könnyen tisztítható pihenőhely. De mi teszi ezt az ágyat annyira különlegessé? Olvass tovább! ?
? Kényelem és Biztonság Egy Helyen ?
? A puha és meleg anyagok biztosítják, hogy kisállatod mindig komfortosan és biztonságban érezze magát. Az alján található csúszásgátló elemekkel nem kell attól tartanod, hogy az ágy elmozdul. ?
? Univerzális, Szürke Szín ?
? A semleges szürke színének köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen lakásdekorációhoz. Így biztosan nem fog kilógni a látványból! ??
? Tökéletes Ajándék Négylábúaknak ?
? Egy ilyen ágy nem csak otthon hasznos, de utazáskor is kiváló. Nem kell már azon aggódnod, hogy hol fog aludni a kis kedvenc. Egy ilyen ágy valódi ajándék a kisállatod számára! ?
? Termék Paraméterek ?

? Külső méretek: 80x65x17 cm
? Anyag: Poliészter
? Szín: Szürke
? Mérettűrés: 5%

? Könnyű Tisztíthatóság ?

? Az ágy poliészter anyagának köszönhetően könnyen tisztítható. Nem kell többé aggódnod az esetleges foltok vagy szennyeződések miatt! ?

? Ne várj tovább! Tedd kosárba a kutyusod vagy cicusod új luxus pihenőhelyét, és biztosítsd számára a megérdemelt kényelmet és biztonságot! ?

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Nagyméretű Ágy Kutyáknak és Macskáknak: Szürke, Poliészter, 80x65x17 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: