Betöltés...

Kisállatágy, Welora®, Levehető cipzáras huzat, Karc-/szennyeződés-/foltálló, Méretek 35 x 33 x 38, Fehér

Ár: 13.273 Ft

Állatágy, Divendi-ro, Levehető cipzáras tető, Karc-/szennyeződés-/foltálló, Méretek 35 x 33 x 38, Fehér
Divendi-ro kisállat ágy- Kényelem és elegancia hűséges barátjának
Adjon bolyhos barátjának különleges helyet a Divendi-ro kisállatággyal - egy kényelmes és kifinomult helyet, amelyet kifejezetten szeretett háziállatai igényeinek és kényelmének kielégítésére hoztak létre. Itt található az innovatív ágy részletes leírása:
Levehető cipzáras tető
A levehető cipzárral ellátott tetővel a Divendi-ro ágy rendkívül könnyen karbantartható és tisztítható. Könnyen eltávolíthatja a tetőt mosáshoz és fertőtlenítéshez, mindig biztosítva a tiszta környezetet a kisállat számára.
Karc-/szennyeződés-/foltálló
A karc- és szennyeződésálló anyag fokozott védelmet nyújt a kopás és a foltok ellen. Az ágy szép és funkcionális marad az idő múlásával, még a kisállat játékos tevékenységeivel is.
Nagy méretek
A 35 x 33 x 38 cm-es Divendi-ro ágy alkalmas kisállatok számára, elegendő helyet biztosítva számukra a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.
Fehér design - elegancia az egyszerűségben
A fehér kialakítás modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az ágynak, könnyen integrálható bármilyen belsőépítészetbe. Az ágy olyan design elemmé válik, amely esztétikailag kiegészíti a teret a színes betétekkel és merész ikonokkal ellátott nyomtatásnak köszönhetően.
Maximális kényelem a kisállat számára
Az ágy puha és kényelmes belseje kellemes és biztonságos helyet biztosít a pihenésre. Ez a tökéletes hely a háziállatok számára, hogy visszavonuljanak és biztonságban érezzék magukat.
Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető
Az ágy könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, praktikus és alkalmas otthoni vagy útközbeni használatra. Rugalmassága kényelmes és hordozható hellyé teszi kedvence pihenését.
Sokoldalú használat
Akár nappaliban, hálószobában vagy utazáskor használják, a Divendi-ro ágy kényelmet és biztonságot nyújt kedvence számára, bármilyen környezetben.
Tartós anyag
A tartós anyagokból készült Divendi-ro ágyat úgy tervezték, hogy ellenálljon a kopásnak és hosszú távú tartósságot biztosítson.
A tökéletes barát kedvence számára
A Divendi-ro ágy tökéletes társ a háziállatok számára, dedikált, kényelmes és esztétikus helyet kínálva nekik otthonában, ahol pihenhetnek és pihenhetnek.
A Divendi-ro kisállatággyal nemcsak pihenőhelyet, hanem a szeretet és kényelem dedikált sarkát is kínálja kedvencének. Alakítsa át kedvence pihenési élményét ezzel a stílusos és funkcionális fekhellyel.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kisállatágy, Welora®, Levehető cipzáras huzat, Karc-/szennyeződés-/foltálló, Méretek 35 x 33 x 38, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: