Betöltés...

Kutya fekhely 60x48x18cm 3 színben 950679 (XEH25295067)

Ár: 10.600 Ft

Méret: 60x48x18cm Fekvőfelület: Plüss Kényelem: Vastag oldalpárnák

Kutya fekhely 60x48x18cm 3 színben. Tökéletes kisállatának ez a puha mikroszálas belső béléssel és aranyos külső mancs mintával. Macskáknak és kutyáknak alkalmas, Színek: barna, bézs, szürke
Termék paraméterek:
MŰSZAKI ADATOK: Méret: 60x48x18cm Kényelem: Vastag oldalpárnák Anyag: Plüss fekvőfelület, 100% poliészter Szín: barna, bézs, szürke Design: Mancs hímzés az oldalán
További leírás:Kisállat A szó hallatán sokaknak egy tündéri kiskutya, doromboló macska jut az eszébe, melyek mindig kedvesek, bájosan tekintenek ránk bambi szemükkel. Ez igaz, ám ahhoz, hogy ez így legyen a kisállatoknak jól kell érezniük maguk lakásunkban, otthonunkban. Megfelelően kell etetni, gondoskodni kell a mozgásukról, figyelni kell higiéniájukra. Akinek már van kisállata tudja, aki csak most tervezi azoknak összeírtuk a fontosabb kisállat felszereléseket: kisállat hordozó kisállat fekhely kisállat szállítás kisállat szállító kisállat felszerelés kisállat hűsítő matrac Kutya fekhely 60x48x18cm 3 színben Méret: 60x48x18cm Fekvőfelület: Plüss Kényelem: Vastag oldalpárnák Tökéletes kisállatának ez a puha mikroszálas belső béléssel és aranyos külső mancs mintával. Macskáknak és kutyáknak alkalmas, Színek: barna, bézs, szürke. MŰSZAKI ADATOK: Méret: 60x48x18cm Kényelem: Vastag oldalpárnák Anyag: Plüss fekvőfelület, 100% poliészter Szín: barna, bézs, szürke Design: Mancs hímzés az oldalán A fontosabb teendőket összeírtuk Önnek, hogy a kisállat felszerelés tartás valóban öröm legyen. HULLIK A SZŐRE: Talán allergiás? Ez a legkevésbé valószínű. A kisállat szőre a bőrét védi. A bőr a kisállat legnagyobb szerve, mely védelmi funkcióval szolgál, hiszen a kutya – macska nem izzad, a bőr tölti be a hűtő-fűtő funkciót. Méregtelenítés, mely a másik fontos feladata kisállat bőrének. Vagyis, ha hullik a kutya szőre, az az esetek jelentős részében az elhalt bőrsejtek következményeként, az elhalt szőrtüsző távozik, mely maximálisan rendben van. Keféljük kedvencünket és megijedünk, hogy milyen sok szőr van a kefében, biztosan baja van? Az elhalt szőrszálakat keféltük ki, melyek után már nő az új, vagyis minden rendben.
Természetesen akadnak gondolkodásra okot adó esetek is, például amikor a macska-kutya sokat vakaródzik. Ilyen esetekben érdemes állatorvoshoz fordulni, hiszen lehet, hogy kullancs, tetű, bolha vagy egyéb parazita támadta meg a bőrét, mely az állatnak kellemetlen közérzetet ad és nem lesznek a megszokott kiskedvenc hangulatukban. Bár a viszketések 80%-ban ételallergia a ludas, mint a csirke. Ilyenkor érdemes a kutya-macska táp tartalmát ellenőrizni. Lehet, hogy bolhás a kisállat? Erről könnyen meggyőződhetünk. • Bolha jelei kisállatunkon: Erősen és sokszor vakaródzik. Ennek oka, hogy a bolha egy élősködő, mely a gazdaállat (kutya-macska) bőrén él és a vérét szívogatva táplálkozik.
• Teendő: Húzzuk szét a szőrt, ha piros pöttyöket látunk akkor biztosan bolha. De ha csak fekete pöttyöket, vélhetően akkor is bolha, mert az az ürüléke.
• Kezelés: A leghatékonyabb a bolhanyakörv, de bolhasampon, bolhaspray is hatékonyak. ÁPOLÁS: Kutya – macska kedvencünk szépségünk, higiéniája roppant fontos. A rendszeres, ca. havonta állatkozmetika fontos. kisállat körmét, szőrzetét, fülét tisztítják, azonban két kozmetikai kezelés közös mi is ápoljuk kisállatunkat fürdetéssel, szőr keféléssel.
• Macskák körömápolása: A macskák körme igen gyorsan nő. Ha túl hosszú visszafelé hajlik, mely akadályozza a járásban, ne adja isten, belenőhet a bőbe, ami fájdalmat okoz. Ennek megelőzésére un. macskakaparókat tartsunk, ami lehet macskakaparó egér, macskakaparó szőnyeg vagy a kedvelt macskakaparó torony kiegészítő játékokkal.
• Elhízás megelőzésére: Kisállataink játékai nem csupán játékszerek, sokkal inkább mozgásra késztető tárgyak, hogy a bezártság miatt (lakás) meglegyen a szükséges napi mozgásuk és ne hízzanak el. TÁPLÁLÉK: Az egyoldalú étkezés nekünk emberek sem jó, mert szervezetünk valamelyik táplálékból túl sokat, valamelyikből túl keveset kap vagy nem is kap, így a szervezetünk hiányt szenved. Ugyanez van a kisállatoknál is. Fontos, hogy változatos táplálékkal etessük kisállatainkat. Száraz és nedves táplálékkal etessük a kisállatot és ne feledkezzünk meg a zöldség-gyümölcs utánpótlásról se, mert arra is szükség van az állatok szervezetének.
Etető tál milyen legyen? Kerüljük a műanyagot, bár színes, mutatós, de méreganyagot tartalmaz, mellyel a kutya-macska nyelve rendszeresen érintkezik és beviszi a szervezetébe. Inox kutyatálat javasoljuk, ami könnyen tisztítható és étkezés közben nem fertőz. UTAZÁS: Óhatatlan, hogy kisállatunkat szállítani kell. Akár csak a kisállat kozmetikába, ne adja isten az orvoshoz vagy nyaralás során. Fontos, hogy a kisállat hordozó jól szellőző legyen a kisállat hordozó, nagy ajtóval, hogy könnyen be-ki tudjuk kisállatunkat tenni. Anyagának a műanyagot javasoljuk, hogy minél könnyebb legyen, hiszen emelni kell és jó, ha könnyűt cipelünk. SÉTÁLTATÁS: Reggel-este sétáltatjuk a kutyánkat, jó, ha olyan kutyapórázunk van, ami többfunkciós, mint például:
• fém karabiner, a biztonságos sétáltatáshoz, nagyobb testű kutyákhoz
• neon fényvisszaverő rész a láthatóság miatt
• extra: led világítás, mely a téli időszakban nagy előny
• Rugós, minimum 3m hosszú erős nylon anyag KÁNIKULA: Kisállataink nem tudnak izzadni, a bőrükön keresztül hűtik magukat. Azonban a kánikulában rá kell segíteni kutyánknak, hogy ne hevüljön túl. Ehhez nagyon praktikus eszköz a hűtőpárna. Hol tudja mindezeket kényelmesen, néhány klikkel megvásárolni?
CITIDEPO.HU – világmárkák szerethető árakon. Kérdése van? Hívjon, segítünk! +36707747475

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kutya fekhely 60x48x18cm 3 színben 950679 (XEH25295067)" című hirdetést látja. (fent)