Betöltés...

Majlo II Prémium GPS nyakörv kutyáknak

Ár: 153.511 Ft

A Majlo Premium GPS nyakörv csehországi gyártótól származó egyedülálló GPS-helymeghatározó, amely korlátlan engedéllyel rendelkezik (havidíj nélkül és nem kell SIM kártyát vásárolnia). Megfelel az összes háziállat számára 4 kg felett. A helymeghatározó ingyenesen működik Európa teljes területén, bármilyen típusú nyakörvhöz rögzíthető. GPS, GSM és GLONASS technológiák elvén működik. A Majlo GPS újratölthető és az akkumulátor élettartama egy feltöltéssel akár 30 nap. A készülék teljesen vízálló és 4 működési üzemmódot kínál. Az alkalmazás többnyelvű, beállítható cseh, angol, orosz, magyar, német, lengyel és szlovák nyelvre.Majlo Premium helymeghatározó, élethosszig tartó felhasználási engedéllyel rendelkezik - nem fizet díjat és nem kell SIM-kártyát vásárolnia. A GPS Majlo nyomkövető GPS, GSM és GLONASS technológiát használ, melynek köszönhetően rendkívüli pontossággal határozza meg az állat helyzetét. A készülék az egyes mobilszolgáltatók lefedettségétől függetlenül működik, kiválasztja azt a hálózatot, amellyel az adott hely a legjobban lefedett. A Majlo Premium újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek élettartama egy feltöltéssel akár 30 nap. Nem lesz szükség naponta töltenie a készüléket. A Majlo lokátor ellenáll az ütéseknek és más természetes hatásoknak, ugyanakkor teljesen vízálló. A lokátor egyedi ütésérzékelővel rendelkezik, amely ütközés esetén figyelmeztető jelet küld, beleértve a helyzetet is. Így például, ha kedvencét elütötte egy autó, azonnal a segítségére kelhet.



A Majlo Premium GPS lokátor 4 működési módot kínál: jelenlét a zónában, séta, alvás és követés. A tervező funkció lehetővé teszi az összes üzemmód, tetszés szerinti beállítását, bármely nap bármely órájában. A Majlo nyomkövető nyakörv továbbá egy SOS gombbal lett felszerelve arra az esetre, ha kedvence eltévedne és a lehető legrövidebb időn belül szeretné megtalálni. A készülék 30 másodperces intervallumban követi az állatot mindaddig, amíg meg nem találja vagy nem kapcsolja ki a követést.

Oktató videó:

A LED kontroll dióda, melyet az összes Majlo készülék tartalmaz, mutatja, mikor kapcsolt be a készülék és mikor lesz szükség az akkumulátor újratöltésére. Ugyanakkor a jelzőfény segít a készülék kikapcsolásában. Mivel nem szeretnénk, hogy a készülék egyetlen gombnyomással kikapcsolódjon, ezért a Majlo LED-jelzés segítségével mozgássorozatot alkalmaz a készülék kikapcsolásához. Ennek köszönhetően a Majlo nyakörv csak akkor kapcsolható ki, ha valóban szeretné.

Nyomkövetési módok

Jelenlét figyelése a zónában: Önön múlik, mekkora területet fog őrizni. A nyakörv kiértékeli a mozgás sebességét és a lehető leghamarabb tudatja Önnel, hogy valami nincs rendben. Abban a pillanatban, amint házi kedvence a beállított zónán kívül mozog, a nyakörv legfeljebb 5 perces időközönként információt küld helyzetéről. Amint a nyakörv visszatér az őrzött zónába, értesíti Önt és átvált az alapértelemzett üzemmódba.
Séta: a séta üzemmódot azért hozták létre, hogy visszanézhesse, merre járt kedvencével. Ugyanakkor a felgyorsult interakciónak köszönhetően a Majlo nyakörv képes gyorsan reagálni azokban az esetekben, ha a séta szökéssé válna vagy a kutya vad után rohanna.
Alvás: az alvó üzemmód kíméli az akkumulátort és energiát takarít meg olyankor, ha tudja, hogy kedvence biztonságban van. Időnként ellenőrzi, hogy minden rendben van-e, de többnyire pihenő üzemmódban van és tartalékolja az energiát azokra az esetekre, ha valóban szükség lesz a nyomkövetésre.
Követés: ebben az üzemmódban a lokátor figyeli kedvencének pontos mozgását és aktívan tájékoztatja Önt a helyzetéről, valamint arról, hogy mikor mozog a beállított zónán kívül.




A lokátor főbb jellemzőinek összefoglalása

Az állat helyzetének megjelenítése távolságkorlátozás nélkül
Alkalmas macskáknak, kutyáknak és 4 kg-os testsúly feletti állatoknak
Felhelyezhető bármilyen méretű nyakörvre
Értesítés, ha az akkumulátor energiaszintje lecsökken
Virtuális kerítés értesítéssel
Ingyenes Majlo GPS alkalmazás iOS és Android rendszerekhez
GPS, GSM és GLONASS technológiát használ
4 üzemmód: jelenlét a zónában, séta, alvás és figyelés
Nem igényel SIM-kártyát
Ütésálló
Ütésérzékelő
Ütemező (tervező) funkció
Mozgástörténet
SOS gomb
Korlátlan licenc további díjak nélkül
Fejlesztés, gyártás és ügyfélszolgálat közvetlenül Csehországban
Méretek: 55x32x15 mm
A PRÉMIUM VERZÓ teljesen vízálló!


A Majlo alkalmazás letöltése:


A Majlo nyakörv vezérlése intuitív és egyszerű. Internetes portálon vagy Google Play-en és AppStore-n keresztül letölthető mobilalkalmazás segítségével mindig kéznél lesz a készülék irányítása. Az alkalmazás többnyelvű, beállítható cseh, angol, orosz, magyar, német, lengyel és szlovák nyelvre.

Majlo GPS a TV-ben:

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Majlo II Prémium GPS nyakörv kutyáknak" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: