Betöltés...

AONBOY Kisállat Szökőkút (2,5 literes)

Ár: 11.690 Ft

AONBOY kisállat szökőkút (itató)- Rozsdamentes acél, - 2,5 literes kisállat szökőkút - Továbbfejlesztett csendes vízszivattyúval, - Éjszakai fénnyel és 2 szűrővel● Szállítási idő : 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés : 28 munkanap

● Garancia : 12 hónap



【304 rozsdamentes acél】: Az AONBOY szökőkút 304 rozsdamentes acélból készül. Tartósabb és könnyebben tisztítható, mint a hagyományos műanyag.

【Továbbfejlesztett vízszivattyú】: Az AONBOY vízszivattyú új motortechnológiát alkalmaz, rendkívül csendes (≤30 dB), alacsony fogyasztású (1,5 W), és 3-5 évig működik.

【4 rétegű szűrőrendszer】: 2 szűrőt, aktív szént, ioncserélő gyantát, pamutot és szűrőszivacsot tartalmaz a haj és a maradványok kiszűrésére, a víz egészségesebbé és frissebbé válik.

【Nagy kapacitás】: A 2,5 literes kapacitás ideális kis- és közepes méretű háziállatok számára, 5-7 napos utazás esetén még vízhiány miatt sem kell aggódnia.

【3 vízáramlási mód】: A 3 módot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különböző háziállatok válogatós igényeinek. Az élénk folyású víz felkelti a háziállatok kíváncsiságát, és minden nap több vizet ihatnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "AONBOY Kisállat Szökőkút (2,5 literes)" című hirdetést látja. (fent)