Betöltés...

Syta Micha sheep line rágócsont bárány vaníliával kölyökkutyáknak 12cm

Ár: 1.590 Ft

Syta Micha sheep line rágócsont bárány vaníliával kölyökkutyáknak 12cm
A bárány vaníliával rágócsont egy innovatív rágójáték kölyökkutyáknak, melyet elsősorban arra terveztek, hogy hosszan tartó szórakozást, nyugalmat és kikapcsolódást biztosítson minden kutyának. Ezenkívül a rágás és a harapdálás pozitívan befolyásolja a háziállatok pszichéjét, és boldog ellazulást idéz elő.

A csont szerkezete pozitívan befolyásolja a kutya fogait és ínyét. Rágás közben ez a kemény játék megtisztítja a fogakat, eltávolítja az ételmaradékokat, simává teszi őket, és megakadályozza a sárgulást.

A Sheep Line csontok készítéséhez használt bőr 100%-ban természetes és színtelen. Alacsony hőmérsékleten (25°C és 28°C között) mindössze három hetes szárítási folyamaton megy keresztül. Az ilyen hőmérsékleten történő szárítás lehetővé teszi az összes összetevő értékes táplálkozási tulajdonságainak megőrzését. A bőrben természetesen előforduló kollagén a funkcionális rágócsontok kötőanyagaként működik.

A csont mérete (12 cm) univerzális , így bármilyen méretű kutya élvezheti Syta Micha funkcionális csontjainak rágását.

Miért jók a funkcionális rágócsontok?

A rágócsont összetevőiének kiválasztását alaposan megfontolták, mert mindegyiknek meghatározott célja van. A csont alakú rágnivalót olyan kutyáknak is adható, akiknek étrendjéből kiiktatták az allergén húsokat, például a baromfi- vagy a marhahúst. Bélrendszeri zavarokkal, emésztési gondokkal küzdő kedvencek számára is jó választás.

A Syta Micha sheep line rágócsont bárány vaníliával célja, hogy alapvető tápanyagokat biztosítson a fiatal kutya szervezetének. Ezek a rágnivalók feldolgozatlan összetevőkből készülnek, ahol a fő összetevők a báránybőr, alma, petrezselyem, vitaminkeverék és vanília.

Mi található a Syta Micha sheep line rágócsont bárány vaníliával kölyökkutyáknak termékben?

Báránybőr – Hipoallergén bőr csábító illattal, amely ugyanolyan tartós, mint a marhabőr, így lehetővé teszi kutyád számára, hogy sokáig élvezhesse a rágócsontot.

Alma – az egyik leggyakoribb gyümölcs a kutyák napi étrendjében. Természetes esszenciális elektrolitforrást biztosítanak a kutya szívének, izomzatának és idegrendszerének megfelelő működéséhez. A pektin (egyfajta oldható rost) jelenlétének köszönhetően az alma segít felszívni a felesleges vizet a belekben (természetes hasmenésgátló hatás), hosszabb ideig fenntartja a teltségérzetet, és megelőzi a székrekedést.

Petrezselyem – fehér, könnyen emészthető zöldség gyulladáscsökkentő, vizelethajtó és méregtelenítő tulajdonságokkal. Értékes karotinoid-forrás (béta-karotin, lutein és zeaxantin), amelyek fontosak a megfelelő látás szempontjából, a K-vitamin felelős a véralvadásért és az erős csontozatért, valamint a kálium a kutya elektrolit-egyensúlyának fenntartásához.

Vanília – a tanulmányok szerint a vanília illata segíthet a stressz és a szorongás enyhítésében. Ezenkívül az aroma segít a túlzott étvágy szabályozásában, csökkenti az éhségérzetet, miközben korlátozza a túlzott nassolást az étkezések között.

A Syta Micha sheep line rágócsont bárány vaníliával kölyökkutyáknak előnyei:

a csontok jó változatosságot biztosítanak a napi étrendben,
az ízletes töltelék további tápértéket (vitaminokat, ásványi anyagokat és fehérjét) biztosít,
kiváló jutalom a kiképzés során vagy a kutyák motiválására új helyzetekben,
A hosszan tartó szórakozás nagyszerű, egészséges formája, amely olyan fontos napi szükségleteket elégít ki, mint a rágás,
természetes rágójátékok, amelyek segítenek a tiszta, egészséges fogak megőrzésében, erősítik az állkapocs izmait és az állkapcsokat,
masszírozzák a kölyökkutyák ínyét, és megtanítják rágni az ételt,
a kiegészítő bőrborítás hiánya jó választássá teszi őket kölyökkutyák és idősebb kutyák számára.

Syta Micha sheep line rágócsont bárány vaníliával kölyökkutyáknak összetevői:

Báránybőr 92%, szárított alma 4%, szárított petrezselyem 2%, vitaminkeverék* 1,5%, vanília 0,5%

*Étrend-adalékanyagok kilogrammonként: A-vitamin – 15 000 NE, D3-vitamin – 2025 NE, E-vitamin – 75 mg, C-vitamin – 7,5 mg, B1-vitamin – 7,5 mg, B2-vitamin – 10,5 mg, B6-vitamin – 7,5 mg, B12-vitamin – 45 µg, biotin – 375 µg, niacin – 60 mg, K3-vitamin – 6 mg, pantoténsav – 30 mg, folsav – 3 mg, kolin-klorid – 150 mg

Analitikai összetétel:

Nyersfehérje – 79,6%

nyers zsír - 13,6%

Nyersrost – 2,2%

Nyershamu – 0,9%

Kalóriatartalom: 456 kcal/100g

További rágnivalóinkat itt találod.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha sheep line rágócsont bárány vaníliával kölyökkutyáknak 12cm" című hirdetést látja. (fent)