Betöltés...

STEFANPLAST Cathy Clever & Smart 58x45x48 cm szürke/fehér fedett macsak wc kihúzfató aljjal macskaalomra

Ár: 15.568 Ft

Kihúzható alsó tálcájának köszönhetően szétszedés nélkül is könnyen tisztítható, zárt macska wc, aktívszenes szagmegkötővel. Magas alsó peremmel, és nagy ajtónyílással rendelkezik, melyet nagyobb testű macskák is könnyen használhatnak.

A szénszűrőbetétet félévente ajánlatos cserélni a hatékony szagmegkötés érdekében!
Szénszűrőbetét külön is vásárolható.

A macskák természetüknél fogva nagyon tiszták, de nem születnek egyből házi kedvencnek. Ahhoz, hogy a cicák megtanuljanak lakásban vagy házban élni, WC-vel kell rendelkezniük azokban a szobákban, ahol a legtöbb időt töltik. A WC-t nem szabad etetőtál közelében elhelyezni. Méretek: magasság 58 × szélesség 45 × hosszúság 48 cm

Használata:
Az alsó tálcába helyezze be a kívánt almot, de figyeljen arra, hogy max. a kihúzható alsó tálca magasságáig töltse csak fel, amikor az elhasználódott, nyissa fel az átlátszó elejét, majd könnyedén takarítsa el belőle a használt almot, tisztítsa meg az esetleges szennyeződésektől, és tegyen bele tisztát.

Tanács:
Ha macskájának vagy cicájának nincs tapasztalata fedett macska WC-vel kapcsolatban, és fél is használni, a következő eljárást javasoljuk:
1. Először csak a WC alsó részét használja burkolat nélkül.
2. Amikor a cica megszokta, tedd rá a felső részt az ajtó nélkül.
3. Végül szerelje fel az ajtót is.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Egyéb felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "STEFANPLAST Cathy Clever & Smart 58x45x48 cm szürke/fehér fedett macsak wc kihúzfató aljjal macskaalomra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: