Betöltés...

Trixie állványos etetőtál kutyáknak - Több méretben - 2X1,8l

Ár: 12.179 Ft

Trixie állványos etetőtál kutyáknak
A Trixie állványos etetőtál kutyáknak készült edénypár, melyek egy erős rozsdamentes acélból készült tartóállványon helyezkednek el. Segítségével kedvencednek nem kell a földig hajolnia, amely különösen nagy testű kutyák esetében lehet hasznos. Segíti a táplálék könnyeb nyelését azáltal, hogy a nyelőcsőnek nem kell felfelé vinnie a falatot.

Az állvány "kalapács mintás", rozsdamentes acél elemekből áll. Az elemeket hegesztés tartja össze, kellő tartást biztosítva ezzel a szerkezetnek. A rudak üregesek, ezzel könnyítve annak szerkezetén.
A tálak magassága állítható és rögzíthető, így kedvenced méretének legkényelmesebb magasságot állíthatod be. A tálak rögzítéséről műanyag fogantyúval ellátott csavarok gondoskodnak, így szerszám nélkül, bármikor megváltoztathatod az edények helyzetét.
A tálakat a tartórudak végén található gyűrűbe helyezheted. A gyűrűk oldalára helyezett gumi ütközők megakadályozzák, a számodra és kedvenced számára is zavaró zörgést.
Az állvány súlya már önmagában is remek stabilitást biztosít, a lábára erősített gumitalpak pedig csak tovább fokozzák a hatást. Segítségükkel az állvány a padlóhoz tapad, így kutyusod nem tudja eltolni azt. Kímélve ezzel a padlót és megóvva a tálakban található élelmet a kiborulástól

Az edények szintén rozsdamentes acélból készültek, így egyszerűen tisztíthatók és időt állók. Akár mosogatógépben is tisztíthatók.  Ráadásul könnyen cserélhetők, ha szükség van rá, bármikor beszerezhetsz magatoknak egy-két pót tálat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Trixie állványos etetőtál kutyáknak - Több méretben - 2X1,8l" című hirdetést látja. (fent)