Betöltés...

Trixie macska itatókút Vital Flow - 1.5 l/ø 28 × 12 cm

Ár: 20.299 Ft

Trixie macska itatókút Vital Flow
A Trixie macska itatókút Vital Flow változata egy egyszerű ám mégis elegáns megoldás kedvenced itatására. A macskák nagy része jobban szeret folyó vízből inni, ezért lehet a tálkába kihelyezett folyadékhoz hozzá sem nyúl. Erre a problémára lehet ideális megoldás egy itatókút beszerzése. A folyó víz frissebb, oxigénben dúsabb. Nem poshad meg az állásban és az vezetékes vízben található klór sem érződik ki belőle.
Erről a kerámia tál közepébe helyezett kúpon végicsorgó víz gondoskodik. A csobogóban elhelyezett pumpa felszívja a vizet, majd a kúp tetején kiengedve az vissza folyik a tálba. Cicád így akár a tálkából, akár közvetlenül a csorgó vízből is ihat. A folyamatos mozgás ráadásul hidegen tartja a vizet, így mindig friss és hűsítő érzést biztosít cicád számára.

A víz frissességéhez egy szűrőbetét is hozzájárul. Ez a szivacsszerű betét felfogja az apróbb szennyeződéseket tisztán tartva a vizet és ezzel együtt óvja az ivókút alkatrészeit is.

Kerámia anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, akár egy tányér vagy más kerámiatál, de akár mosogatógépben is megtisztíthatod, ezzel időt és energiát spórolva.
A kút alján található habgumi lábak gondoskodnak a stabilitásról és védik a padlót (a kerámia nem karcolja a parkettát). Mindemellett csökkentik a rezgést amit a pumpa működése okoz halkítva ezzel a búgást.

Két méretben kapható: 0.8 l/ø 24 × 10 cm (fehér színben) és 1.5 l/ø 28 × 12 cm (fehér-szürke színben)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Trixie macska itatókút Vital Flow - 1.5 l/ø 28 × 12 cm" című hirdetést látja. (fent)