Betöltés...

Trixie itatókút Vital Falls

Ár: 23.699 Ft

Trixie itatókút Vital Falls
Trixie itatókút Vital Falls változata egy egyszerű ám mégis elegáns megoldás kedvenced itatására. A macskák nagy része jobban szeret folyó vízből inni, ezért lehet a tálkába kihelyezett folyadékhoz hozzá sem nyúl. Erre a problémára lehet ideális megoldás egy itatókút beszerzése. A folyó víz frissebb, oxigénben dúsabb. Nem poshad meg az állásban és az vezetékes vízben található klór sem érződik ki belőle.
Erről a kerámia tál közepébe helyezett kúpon végicsorgó víz gondoskodik. A csobogóban elhelyezett pumpa felszívja a vizet, majd a kúp tetején kiengedve az vissza folyik a tálba, ahonnan néhány lukon át ismét a kút aljában található tartályba kerül. . Cicád így folyamatosan friss folyadékhoz juthat.
A folyamatos mozgás ráadásul hidegen tartja a vizet, így mindig friss és hűsítő érzést biztosít cicád számára.
A Vital Falls emellett energia takarékos is. A pumpa egyaránt működik hálózatról (adapter segítségével) és USB nyújtotta áramforrásról is (az USB kábelt a csomaghoz mellékelik).

A víz frissességéhez egy aktív szenes szűrőbetét is hozzájárul. Ez a szivacsszerű betét felfogja az apróbb szennyeződéseket tisztán tartva a vizet és ezzel együtt óvja az ivókút alkatrészeit is.
Kerámia anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, akár egy tányér vagy más kerámiatál, de akár mosogatógépben is megtisztíthatod, ezzel időt és energiát spórolva.

A tartály űrtartalma 1,5l, a csobogó mérete: ø 22 × 13 cm

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Trixie itatókút Vital Falls" című hirdetést látja. (fent)