Betöltés...

Autós vízálló ülésvédő kutyusoknak

Ár: 7.490 Ft


Te is szeretnéd szint mindenhova magaddal vinni házi kedvencedet, de tartasz a sok kosztól és szőrtől amit az autóban hagy?
Ez az autós védőhuzat egyszerű megoldást kínál, hogy a kutyusod is veled legyen utazás közben és a tisztaság is megmaradjon
Vízálló anyagból készült, így a sárosabb időtől sem kell félnünk
Különböző klipszek segítségével könnyedén rögzíthető, lényegében olyan mintha egy felül nyitott dobozba tennénk kedvencünket
Ki és beszállásnál az oldalsó penelek lehajthatóak






VÍZÁLLÓ ÉS CSÚSZÁSGÁTLÓ - a burkolat bevonata nem engedi át a vizet, ami nem csak az autókárpitot védi a szennyeződésektől és a nedvességtől, hanem a szőnyegfelület tisztítását is nagyban megkönnyíti; a szőnyeg alsó részét speciális, csúszásmentes gumiréteg borítja, amely javítja az ülés stabilitását.



KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS BIZTONSÁGOS - egyszerűen terítse szét a szőnyeget az autó hátsó ülésén, és rögzítse a horgok segítségével a fejtámlákhoz és az oldalsó fogantyúkhoz; A speciális övnyílások lehetővé teszik az állat rögzítését a biztonság érdekében.



OLDALRÓL NYITVA - az oldalsó szárnyak cipzárral vannak rögzítve, amely védi az autó teljes terét, és lehetővé teszi az állat számára, hogy be- és kiszálljon az autóból anélkül, hogy a jármű és annak belseje beszennyeződne.



BIZTONSÁGI HÁLÓ - a szőnyeg elülső, középső részén egy háló található, amely megvédi az állatot az autó elejébe való ellenőrizetlen behatolástól; a kutya a hálón keresztül megfigyelheti, hogy mi történik az autó elején, gazdája pedig még fekvő helyzetben is ellenőrizheti, hogyan érzi magát az állat.





TULAJDONSÁGOK:



fekete szín
a szőnyeg teljes mérete (magasság/szélesség): 140/209 cm
súlya: 1,4 kg.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szállító, box, táska
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Autós vízálló ülésvédő kutyusoknak" című hirdetést látja. (fent)