Betöltés...

Furrish törlőkendők tavaszi illattal 100 db

Ár: 3.290 Ft

Furrish törlőkendők tavaszi illattal 100 db
Kényelmes, eldobható törlőkendők mancs és szőr tisztításra finom púderes illattal. Hasznos mindenhol, ahol nem jutunk vízhez, és meg akarjuk tisztítani kutyusunkat. Nélkülözhetetlen utazáskor, kirándulás, séta után, vagy egyszerűen csak a szőrzet felfrissítésére a fürdések között.

Gyengéden és biztonságosan távolítják el a szennyeződéseket és megszüntetik a kellemetlen szagokat, egyúttal ápolják és kondicionálják a bundát. Nem tartalmaznak alkoholt, ami kiszáradást és a bőr irritációját okozhatja, és biológiailag teljesen lebomlanak.

Alkalmas minden típusú szőrzet mindennapi tisztítására. A csomagolás egy kényelmes műanyag zárat tartalmaz, amely megakadályozza a kendők kiszáradását. Egy törlőkendő mérete 18x20 cm, egy csomag 100db kendőt tartalmaz.

Használat:
Nyisd ki a csomagolást, vedd ki a törlőkendőt, és óvatosan töröld le a tisztítandó területet.

Összetétel:
water, propylene glycol, DMDM hidantoin, PEG-7 glyceryl cocoate, diazolidinyl urea,  cocamidopyl betaine, methylparaben, proplyparaben, sodium hydroxide, disodium EDTA, Iodopropynyl butlcarbamat

További törlőkendőinket itt találod.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Furrish törlőkendők tavaszi illattal 100 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: