Betöltés...

Összecsukható szilikon kutyatál 350ml

Ár: 1.490 Ft

Összecsukható szilikon kutyatál 350ml
A kutyatartás elengedhetetlen kellékei közé tartoznak a különféle kutyatálak, de érdemes beszerezni olyat is, mely kirándulás, kempingezés vagy utazás során kis helyen elfér, könnyű, így praktikusan használható etetéshez és itatáshoz egyaránt.

A laposra összecsukott tál helytakarékosan tárolható, könnyen szétnyitható vagy összecsukható, karabinerrel akár pórázra, táskára vagy övre csatolva is hordozható, így kevesebb helyet igényel, mint egy normál etető- vagy itatótál.

Kiváló minőségű, élelmiszerek számára is biztonságosan használható, tartós, formatartó, szagtalan és könnyen tisztítható szilikon anyagból készült. Merev peremének köszönhetően formáját megtartja, így kutyusod ugyanolyan lelkesen tud enni vagy inni belőle, mintha otthon lenne.

Összecsukható szilikon kutyatál 350ml termékjellemzői:

Méret: 13x9x5.5cm (350ml)

A termék súlya: kb. 65g

A termék anyaga: szilikon

Termék színe: kék/piros

Megjegyzések: A valós szín kissé eltérhet a képektől a számítógép vagy mobiltelefon képernyő felbontása, fényereje, kontrasztja stb. miatt.

További kutyatálainkat itt találhatod meg.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Összecsukható szilikon kutyatál 350ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: