Betöltés...

Intelligens nyakörv állathelyzettel, GPS nyomkövető, Felliner, vízállóság, alkalmazáskövetés, fekete

Ár: 22.650 Ft

 

Bemutatjuk a Mini GPS nyakörvet a háziállatok nyomon követésére, amely tökéletes veszteséggátló megoldás a szőrösök számára. Ezt a praktikus állatkövetőt úgy tervezték, hogy korlátlan távolságkövetéssel és univerzális alkalmazhatósággal biztosítsa kedvence biztonságát. A pontos GPS, AGPS, BDS, WiFi és LBS helymeghatározással szemmel tarthatja kutyáját vagy macskáját. a világ bármely pontjáról.

 



 

Állatkeresőnk több, mint egy nyomkövető eszköz; számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek kedvence biztonsági igényeinek kielégítésére vannak szabva. Támogatja a valós idejű geomonitoringot, a történelmi helymeghatározást, az SOS és a lépésszámláló funkciókat. Az intelligens riasztó- és értesítési rendszer figyelmezteti Önt, ha kedvence vemhes. Hagyja el a kialakított biztonságos területet, vagy ha az akkumulátor lemerült.

                                                                                         


 

A tartós ABS-ből, fémből és elektronikus alkatrészekből készült lokátor ugyanolyan robusztus, mint funkcionális. IP67 besorolású, védelmet nyújt a por és a rövid távú merülés ellen, így ideális kiegészítő kedvence számára. kalandos.

 

                                                                                

 

A Mini GPS nyakörvet a háziállatok nyomon követésére egy 500mAh lítium-polimer akkumulátor táplálja, amely 5-10 napos autonómiát kínál egyetlen töltéssel, mindössze 2 órával. Ne feledje, hogy a lokátor optimális működéséhez 2G helyi hálózat szükséges.

 

                                                                    


 

A csomag tartalmazza a lokátort, a töltőkábelt és a nyakörvet. Kedvence biztonsága prioritást élvez. Válassza a Mini GPS-szel ellátott nyakörvet a háziállatok nyomon követéséhez a nyugalom érdekében, és tartsa biztonságban szőrös barátját.


 

A termék jellemzői:

Korlátlan távoli követés: A fejlett GPS, AGPS, BDS, WiFi és LBS helymeghatározással ez az állatkereső korlátlan távolságkövetést kínál, valós idejű információkat adva kedvence tartózkodási helyéről.

Univerzális alkalmazás: A Mini GPS kisállatkövető nyakörvet bármilyen háziállattal való használatra tervezték, így sokoldalú eszköz szőrös barátai biztonságának biztosítására.

Geokerítés megfigyelés: A nyomkövető támogatja a valós idejű geo-monitorozást, lehetővé téve, hogy biztonságos zónát állítson be háziállatai számára. Ha elhagyják ezt a területet, az intelligens riasztórendszer értesítést küld.

Helytörténeti felmérés: Ez a funkció lehetővé teszi, hogy megtekintsd kedvenced korábbi tartózkodási helyét, így jobban megértheted szokásait és rutinjait.

SOS funkciók: Vészhelyzet esetén a készülék SOS funkciókkal rendelkezik, amelyek azonnal figyelmeztetik Önt.

Lépésszámláló: Kövesse nyomon kedvence aktivitási szintjét a beépített lépésszámlálóval. Ez a funkció segíthet figyelemmel kísérni egészségüket és jólétüket.

Tartós és vízálló: A robusztus ABS, fém és elektronikus alkatrészekből készült nyomkövetőt úgy terveztük, hogy ellenálljon kedvence kalandjainak. IP67 besorolásával védett a porral szemben, és ellenáll a rövid távú merülésnek.



 

Könnyű és kompakt kialakítás: A mindössze 5,3/2,9/2,3 cm-es kisállatkövető könnyű és kényelmes viseletet biztosít kedvence számára. Kompakt mérete nem zavarja mozgását.

Hosszú élettartamú akkumulátor: Az 500 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral működő tracker 5-10 napos akkumulátor-élettartamot biztosít egyetlen töltéssel, mindössze 2 órával, így megbízható eszköz az állatok biztonsága érdekében.

Mágneses töltés: Az Ön kényelme érdekében a készülék mágneses töltést használ, így könnyen tölthető és használatra kész.

Anti-Theft Tracker: A háziállatok nyomon követése mellett ez az eszköz autókövetőként is működhet, így sokoldalú eszköz az Ön igényeihez.

A csomag tartalma: A csomag tartalmazza a keresőt, a töltőkábelt és a nyakörvet, így mindent megad, amire szüksége van kedvence biztonságának megőrzéséhez.

 



 

Előírások:


Nyakörv GPS-helymeghatározóval állatok számára


Bőrszíj


Minden hálózattal kompatibilis


Valós idejű adókövetés


Helyelőzmények


Virtuális kerítés


Lehallgatási funkció


Vízállóság IP67


Beépített mikrofon


Pozíciópontosság LBS módban: legfeljebb 2 km


Pozíciópontosság Wifi módban: legfeljebb 50 m


GPS pozíció pontosság: 50-200m


Üzemi hőmérséklet: -20 ° ~ + 70 ° C


Akkumulátor: 3.7V 500mAh


SIM-kártya típusa: nano


Hálózat : GSM / GPRS


Frekvencia: 850/900/1800/1900 Mhz


Memóriakártya támogatás: Igen, micro SD max 32 GB (nem tartozék)


Baidu Térkép és Google Térkép


Méret: 5.3cm x 2.3cm x 2.9cm



Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Intelligens nyakörv állathelyzettel, GPS nyomkövető, Felliner, vízállóság, alkalmazáskövetés, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: