Betöltés...

Interaktív és automatikus lézerjáték macskáknak, Felliner, 3 mód, USB, Fehér

Ár: 13.534 Ft

Fedezd fel a szórakozás új szintjét macskabarátod számára ezzel az interaktív és automatikus lézeres macskás játékkal! A 3 állítható üzemmóddal felszerelt, könnyen használható és modern fehér játék megtartja a macskádat. elbűvölő és aktív.



 

A játék különböző lépései:

Egyetlen gombnyomással válthat a három sebességmód között: lassú, gyors és véletlenszerű. Ez a változatosság biztosítja, hogy kortól és energiaszinttől függetlenül minden macska megtalálja a számára legmegfelelőbb játékstílust. Az idősebb macskák élvezik a lassú módot, míg az energikusabbak inkább a gyors vagy véletlenszerű sebességet részesítik előnyben.



 

Intelligens időzítés:

Minden játékmenet 15 percig tart, majd a játék automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza a túlzott stimulációt. 1,5 óránként automatikusan újraindul, így hosszú ideig fenntartja macskája érdeklődését, és elkerüli az unalmat.

 

Állítható forgási sugár:

A lézer forgási sugarának és szögének beállításának képessége a játéklehetőségek egész világát nyitja meg. A lézer véletlenszerű mintázattal a padlóra vagy a falra vetítése serkenti a macska természetes vadászati ösztönét. Ez egy nagy játszóteret hoz létre, átalakítva otthonát. egy interaktív és szórakoztató játszótéren.

 

USB-n keresztül újratölthető:

A rugalmasság kulcsfontosságú ennél az USB-töltős játéknál. Ez lehetővé teszi, hogy korlátozás nélkül bárhová magával vigye a szórakozást.

 

Biztonság és kényelem a macska számára:

A lézerfényt úgy tervezték, hogy biztonságos legyen macskája szeme számára, biztosítva a kockázatmentes játékórákat. Karcsú és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen elhelyezhető a ház bármely sarkában.



 

Ez a játék nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem elengedhetetlen eszköz a macska fizikai és mentális egészségének megőrzéséhez. Segít javítani a hangulatot, a temperamentumot és az étvágyat, aktívvá, egészségessé és boldoggá téve macskáját. Ezzel az automata interaktív lézerjátékkal végtelen órákon át élvezheted a szórakozást a barátoddal. Macskaféle.

 

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Interaktív és automatikus lézerjáték macskáknak, Felliner, 3 mód, USB, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: