Betöltés...

Interaktív macskajáték, Felliner, 3 az 1-ben automata, lézer, golyók, szalag, 360°-ban elforgatható, fehér

Ár: 14.536 Ft

 

Vezesd be az automata interaktív macskajátékot az otthonodba – egy szórakoztató és stimulációs központot szeretett macskád számára. Ez a játék, amely újradefiniálja a macskák játékát és felfedezését, háromféle szórakozást ötvöz egyetlen vonzó csomagban, sportot adva macskájának. órák szórakozás és fizikai aktivitás.

 



 

A játék sokszínűsége egy játékban:

Ez a játék harmonikusan ötvözi a macskák által kedvelt három tevékenységet: tollas játékok, amelyek ösztönzik az aktív játékot és a gyors reakciókat; színes golyók gördülnek egy érdekes útvonalon, felébresztve a vadászati ösztönöt; és egy kihívást jelentő vörös sugár, amely órákon át tartó magával ragadó követést kínál. Minden összetevőt úgy terveztünk, hogy lekösse és örömet szerezzen macskájának, stimulálva mind a testét, mind az elméjét.



 

Három sebességi mód és automatikus kikapcsolási funkció:

A játék három sebességbeállítással rendelkezik – lassú, gyors és normál –, amelyek lehetővé teszik az aktivitási szint testreszabását macskája hangulatának és energiájának megfelelően. Az automatikus kikapcsolási funkció 30 perc elteltével megakadályozza a túlzott használatot, és fenntartja macskája érdeklődését a játék iránt.

A játékélmény testreszabása:

A vörös sugár távolságának 48 és 100 cm közötti beállítása lehetővé teszi, hogy személyre szabja macskája játékélményét. és biztosítja, hogy a játék a játszótér méretétől függetlenül vonzó maradjon. Ez a funkció ideálissá teszi a játékot arra, hogy fenntartsa macskája érdeklődését a különböző környezetek iránt.



 

Stabil és biztonságos konstrukció:

A játékot úgy terveztük, hogy ellenálljon macskája lelkes játékának. A jól megépített pályán lévő két sárga golyóval és a csúszásmentes talppal biztos lehetsz benne, hogy a játék a játékban marad, és nem válik rendetlenséggé az otthonod körül.

Újratölthető és környezetbarát:

A beépített újratölthető akkumulátorral és USB-kábellel felszerelt játék csökkenti a használt elemek vásárlásának és kidobásának szükségességét. A töltés gyors és egyszerű, így macskája biztonságban van. Soha nem fog kihagyni egy játékrészt sem.



 

Előnyök macskája egészségére és jólétére:

A mozgás és a felfedezés ösztönzésével a játék hozzájárul macskája fizikai és mentális egészségéhez. A rendszeres játék segít fenntartani az egészséges testsúlyt, serkenti az elmét, és csökkenti a stresszt és a szorongást.

Tökéletes minden korosztály és aktivitási szint számára:

A macskája Legyen szó energikus kölyökkutyáról vagy csendesebb idősről, ez a játék kínál valamit. Az állítható sebességű módok és a játékválaszték ideálissá teszi minden korú és aktivitási szintű macska számára.

                                                                     

 

Ez az automatikus, interaktív macskajáték nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem megbízható társ is macskája számára, amely órákon át tartó szórakozást és boldogságot biztosít. Ez egy befektetés a macska egészségébe és jólétébe, egy módja annak, hogy minden nap örömet és energiát hozzon. Hozd el ezt az innovatív játékot az otthonodba! és figyeld, hogyan viselkedik a macskád Minden pillanatot élvezett, amit vele töltött.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Interaktív macskajáték, Felliner, 3 az 1-ben automata, lézer, golyók, szalag, 360°-ban elforgatható, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: