Betöltés...

Petoneer Nutrispin Állateledel Adagoló #fehér

Ár: 30.670 Ft

Petoneer NutriSpin intelligens tápadagolóKiegyensúlyozott étkezési tervet hozhat létre kedvence számára, és a nap meghatározott időszakaiban ízletes ételeket biztosíthat.
A Petoneer NutriSpin intelligens ételadagoló 6 rekeszből áll, amelyekbe ropogtatnivalót és nedves eledelt egyaránt elhelyezhet kedvence számára.
A könnyen leolvasható TFT-kijelző megkönnyíti a készülék kezelését, amelyet egy alkalmazáson keresztül távolról is vezérelhet.
A termék biztonságos a háziállatok számára, és a moduláris kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható.Tervezzen kiegyensúlyozott étrendet háziállata számáraAz étkezéseket bizonyára szereti változatosnak.
Akkor miért ne biztosíthatna hasonló változatosságot háziállata számára is? Helyezzen száraz és nedves eledelt a NutriSpin forgó adagoló rekeszeibe, hogy kedvencének ízletes és egészséges táplálékhoz jusson.
Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kiegyensúlyozott étrendet tervezzen számára.
Kedvence biztosan el lesz ragadtatva! Minden rekeszbe legfeljebb 120 g eledel fér el.Könnyen használható készülékA készülék könnyen leolvasható TFT képernyővel van felszerelve, amely például az etetési időket jeleníti meg.
Az alatta található érintőgombok segítségével többek között gyorsan feloldhatja az adagolót.
Nem kell aggódnia, hogy kedvence véletlenül elindítja a NutriSpin-t, és túlméretezett adagot ad magának.
A gombok működtetése az emberek számára egyszerű, de a háziállatok számára lehetetlen!Készítsen változatos etetési terveket, vagy adjon kedvencének egy extra finomságotAz adagoló lehetővé teszi, hogy naponta akár 5 adagot is megtervezzen.
Többet szeretne? Párosítsa a Petoneer alkalmazással, amellyel akár 6 étkezést is tervezhet 3 napra! Kedvencei automatikusan kapnak majd eledelt a beállított időpontokban.
Amikor az adagoló elfordul, hangjelzést ad.
Ön is adhat kedvencének egy extra adag ételt.
Csak nyomja meg a megfelelő gombot, vagy használja az alkalmazást.ÁllatbarátNe aggódjon négylábú barátai egészsége és biztonsága miatt.
Amikor a NutriSpin forog, hatékonyan érzékeli kedvence karmait.
Így ha macskája vagy kutyája a mancsát a készülék közelébe kerül, a készülék azonnal leáll, hogy megvédje őket a sérüléstől.
Ráadásul az adagoló masszív, szivárgásmentes kialakítása nemcsak frissen tartja az ételt, hanem hatékonyan megakadályozza, hogy kedvence az etetési időn kívül csemegéket lopkodjon.Vészhelyzeti áramellátási lehetőségAz adagoló 2 módon is működtethető.
A mindennapi használathoz a legjobb, ha USB-C kábellel csatlakoztatja.
Lehetőség van 4 darab LR14 elemet is beletenni, ami áramszünet esetén vészhelyzeti áramforrást biztosít.
Ez biztosítja, hogy kedvence mindig időben megkapja az ételt.
Megjegyzés: az elemek nem tartoznak a csomaghoz, azokat külön kell megvásárolni.Kifejezetten Önnek és kedvenceinek terveztékA Petoneer NutriSpin tartós ABS műanyagból készült.
Moduláris kialakítással is rendelkezik.
Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi a tisztítását.
Ráadásul a speciális csúszásgátló párnák megakadályozzák az adagoló irányíthatatlan mozgását, és stabilitást biztosítanak neki.
Így kedvence kényelmesen megeheti a számára készített finomságokat.Tartalmazott NutriSpin adagoló USB-C USB-A kábel (1,2m) Felhasználói kézikönyv Márka Petoneer Név NutriSpin 6 Meal Pet Feeder Modell PF001 Méretek 320x320x83mm Súly Kb.
1134g Anyag ABS Bemenet DC 5V 1A Kommunikáció Bluetooth Alkalmas macskák és kistestű kutyák számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Petoneer Nutrispin Állateledel Adagoló #fehér" című hirdetést látja. (fent)