Betöltés...

Macskajátszó szett, karcoló rúddal, rejtett, platform, 62cm, sötétszürke

Ár: 14.400 Ft

 


Szín: bézs / sötét szürke
Szintek száma: 5
A terméket a mellékelt utasítások szerint kell összeszerelni
Méretek:
A ház méretei: 31 x 31 x 1,5 cm (hossz x szélesség x vastagság)
Ház magasság: 30 cm
Teljes magasság: 62 cm
Platform méretei 1: 30 x 30 x 1,5 cm (hossz x szélesség x vastagság)
Építőcsövek vastagsága: 4 x 3,5 cm, 1 x 6,5 cm
Egyezség:
Magasság a doboz aljától a ház tetejéig: 31 cm
Magasság a doboz tetejétől a platformig: 31 cm
További információk
Játék rugalmas zsinórral, amely a platformhoz van rögzítve
Sávhossz: 12 - 25 cm (min. - max.)
Játék vastagság: 5 cm

Szeretné, ha macskája végtelenül szórakozna egy kellemes és pihentető helyen? Ez mind a tulajdonosok, mind háziállataik legmélyebb álmainak teljesítése - sok szinten karcolások pillére!

Stabilitás: A botot megingathatatlan stabilitásra tervezték. Macskája aggodalom nélkül tud mászni, ugrani és vakarózni.
Többszintű kialakítás az optimális játékhoz: A játszótér nem csak egy, hanem több szintet kínál felfedezésre. Macskája képes lábujjhegyen mászni és leereszkedni a mélységbe, új perspektívákat fedezve fel a játékhoz és a kikapcsolódáshoz.
Kellemes tapintású: A kivételesen kellemes tapintású anyagból készült kaparórúd biztosítja a macska mancsainak a szükséges érzékenységet és kényelmet.
Tartósság: tartós anyagból készült, nemcsak a mindennapi karcolásoknak, hanem a sok hónapos intenzív használatnak is ellenáll, biztosítva a tartósságot évekig.
Szórakozás és öröm: A különböző szintek és rejtett helyek felfedezésére alkalmas macskája rengeteg lehetőséget talál az aktív és szórakoztató idő eltöltésére.
Természetes anyagok, macskák számára biztonságosak: a pólusok körüli húr szizálból, kemény és nagyon tartós szálból készül. 

Ez határozottan a megfelelő alkalom arra, hogy szeretett macskájának ideális helyet biztosítson a fejlődéshez, játékhoz és pihenéshez. Játszóterünk nem csak egy bútordarab, hanem az öröm oázisa kedvence számára. Ne várjon tovább – ajándékozza meg macskáját, amely teljesen új szintre emeli az életminőségét!


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Macskajátszó szett, karcoló rúddal, rejtett, platform, 62cm, sötétszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: