Betöltés...

Cheerble Wickedbone interaktív kutyajáték

Ár: 22.290 Ft

A Cheerble Wickedbone interaktív kutyajáték
A Wickedbone a Cheerble-től jól használható mind beltéri, mind kültéri játékhoz. Az alkalmazással vezérelheted, és 3 üzemmód közül választhatsz. Polikarbonátból készült, így ellenáll a sérüléseknek és biztonságos a kedvence számára. A játék oldalait szükség esetén újakra cserélheted, tisztán is könnyen tarthatod. 
Interaktív és intelligens
A Cheerble játék 3 üzemmóddal és 9 különböző mozgással rendelkezik, amelyeket az alkalmazáson keresztül állíthatsz be. Mindössze annyit kell tennie, hogy párosítja okostelefonját a Wickedbone-nal. Lehetőség van a mozgások kombinálására is, kedvence igényeitől függően. Az alkalmazás Android és iOS rendszerrel működik. 
Tartós
A játék sérülésálló polikarbonátból készült, ráadásul nem mérgező és biztonságos a háziállatok számára. Az oldalsó részeket más színűre is cserélheti. USB kábellel töltheti fel. Mindössze 60 percbe telik, mire a Wickedbone újra működőképes lesz.
Specifikáció:Márka CheerbleNév Cheerble WickedboneModell C1702Alkalmas kutyák számáraAnyag polikarbonátMéretek 151,5 x 64 mmSúly 300gAkkumulátor kapacitás 500mAhTöltési idő 60 percVezeték nélküli kapcsolat Bluetooth 4.0, 2,4 GHzBelépés DC 5V 1A max.Működési hőmérséklet 0ºC ~ 40 ºCMaximális sebesség 3,5 m/sJel hatótávolság legfeljebb 2 mSzín fehér



 
 



Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Cheerble Wickedbone interaktív kutyajáték" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: