Betöltés...

XXL méretű emeletes nyúlketrec, nyúlház fából

Ár: 104.990 Ft

A kisállatok, mint például a nyúl, népszerű háziállatok. Ez a kerti emeletes nyúlketrec ideális otthona lehet nyulainknak, tyúkjainknak, mivel nemcsak megfelelő méretű a kényelmes élethez, hanem az emeleten található háznak köszönhetően nagy méretű füves területet biztosít játékhoz, legeléshez, futkosáshoz.


Ez a nyúl ház nemcsak egy ház, hanem egyben kifutó és igazi otthon. A teljes alapterülete 156 x 42,5 cm ami teljes méretében használható kifutó. A ház mérete 78 x 42,5 cm. A szabad terület egy része a ház alatt található, így védelmet ad a napsütés, eső ellen. A másik fele dróthálós tetejű.


A nyúlház teteje zöld bitumennel fedett és mindkét tetőrész kinyitható, így könnyen takarítható, szellőztethető. A ház elején két 26,3 cm magas ajtó található amiből az egyik dróthálós, a másik zárt kivitelű. Emellett a kifutó rész felé is zárható ajtó található az éjszakai bezáráshoz, takarításhoz. Nyúlház alján kihúzható fa keretes fém tálca található megkönnyítve a takarítást, tisztán tartást.


Az emeletes nyúlketrec fémhálóval borított, biztosítva a szabad légmozgást és a védelmet. A ketrec teteje, és oldala a nyúlház mellett teljes szélességében (78 cm) nyitható. Erős fém riglik és tolózárakkal biztonságosan és stabilan zárhatók.


Ez a ketrec, kis ház könnyen tisztítható és kényelmes a kis lakóinak.


A megfelelő otthon nagyon fontos kisállataink számára. Az állat megfelelő tartásához, biztonságához a beltéri és kültéri terület miatt. Itt az állatok dönthetnek, hogy fedett helyen kívánnak pihenni vagy a szabadban akarnak mozogni. A stabil épület tökéletesen véd az esőben is.


Az XXL formátumú modell méretei: 156 cm x 52 cm x 68 cm.


Környezetbarát lakkozott és különleges jellemzőkkel rendelkezik. A zárt térben lévő nagyméretű szabad rész mellett az állat csúszásmentes bevonaton halad át, hogy biztonságban és melegen érezze magát. A zöld bitumennel lezárt tetőt takarításra és etetésre lehet nyitni. Könnyen össze lehet szerelni csavarhúzóval a csomagban található összeszerelési útmutató segítségével.


XXL emeletes nyúlketrec, nyúlház jellemzői:


Anyaga: lucfenyő
Időjárásálló, környezetbarát lakkozás.
Méretek: 156 x 52 x 68 cm.
Ház mérete: 42,5 x 78 cm
Szabad kifutó területe 156 x 42,5 cm.
Nyúlház 3 ajtóval felszerelt. Két teli és egy dróthálós.
Tető teljesen területen nyitható.
Kihúzható fém tálca.
Oldalsó kifutó teteje és oldala nyitható.
Stabil zárakkal szerelt.
Könnyen összeszerelhető.
Könnyen takarítható.


XXL emeletes nyúlketrec, kisállat ketrec ideális:


Egy vagy több nyúl számára.
Tyúkok, dísztyúkok tartására.
Csincsilla tartására.
Egyéb kis testű rágcsálóknak, melyek igénylik a szabad és zárt területet egyaránt.
Egyéb kisállat ketreceket, nyúlketreceket és nyúlházakat találhat választékunkban. Ezeken kívül más méretű kültéri ketreceket, kenneleket talál a kültéri kennel termékeink között, melyek szintén ideálisak kisállatok kifutójának vagy legeltetéshez, ha nem teljes házat keres kedvencének, hanem mobil kifutót.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "XXL méretű emeletes nyúlketrec, nyúlház fából" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: