Betöltés...

Okos okos labdajáték kutyáknak és macskáknak automatikus 360°-os elforgatással és távirányítóval, vízállósággal, átmérő 8 cm, sárga

Ár: 12.495 Ft




Okos kisállat játék: Ezt az interaktív intelligens labdát úgy tervezték, hogy szórakoztató és stimuláló élményt nyújtson kutyáknak és macskáknak. Ideális interaktív eszköz arra, hogy kedvencei aktívak és boldogok legyenek.


360°-os automatikus forgatás: Az interaktív labda automatikusan 360°-ban forog, kiszámíthatatlan és izgalmas mozgást biztosítva a háziállatoknak. Ösztönzi a játékot és a testmozgást, segít felszabadítani az energiát és fenntartani a jó egészséget.


Távirányító vezérléshez: Az intelligens labda távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy szabályozzák a labda forgásirányát és forgásmódját. Ez a kiegészítő vezérlés interaktív dimenziót ad hozzá, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek a játékban, és további kihívásokat és szórakozást nyújtsanak a háziállatoknak.


Vízállóság: Az interaktív labda vízálló, lehetővé téve a háziállatok számára, hogy különböző környezetekben játsszanak vele, beleértve a szabadban vagy a víz közelében is.


Vonzó kialakítás és megfelelő méret: A labda vonzó kialakítású és élénk színű, amely vonzza a háziállatok figyelmét. 8 cm átmérőjű labdát könnyen kezelhető különböző méretű kutyák és macskák számára.


Elősegíti az aktivitást és serkenti az elmét: Ez az intelligens játék megfelelő testmozgást biztosít a háziállatok számára, segítve egészségük megőrzését. Ezenkívül az interaktív labda interakció stimulálja a háziállatok elméjét, és segíti őket kognitív képességeik és vadászati ösztöneik fejlesztésében.


Tartós és könnyen használható: Az intelligens labda tartós, kopás- és karcálló anyagokból készül, biztosítva a hosszan tartó használatot. Könnyen használható és USB-kábelen keresztül tölthető, kényelmes és akkumulátor nélküli használatot biztosítva.



Adj örömet és mókát a háziállatoknak: Ez az okos játék nagyszerű ajándék kutyáknak és macskáknak. Rendeld meg most az interaktív labdát a végtelen órákon át tartó játékhoz és szórakozáshoz!   

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Okos okos labdajáték kutyáknak és macskáknak automatikus 360°-os elforgatással és távirányítóval, vízállósággal, átmérő 8 cm, sárga" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: