Betöltés...

Rozsdamentes trimmelő asztal 2 hurokkal kutyák, macskák ápolásához

Ár: 76.640 Ft

Ez a könnyű rozsdamentes trimmelő asztal kiválóan alkalmas fix és mozgó kutyakozmetikák számára, kutyakiállításokhoz, kutyatenyésztőknek. Mivel ez a trimmelő asztal könnyű így szállítás egyszerű.


Ez az asztal tökéletesen alkalmas a szállításra, mivel az asztal lábai összecsukhatóak, és a két hurok tartója is könnyen összeilleszthető. A tárolás is egyszerűbb, mint más modelleknél, ha az asztalt nem használjuk.


Ezen az asztalon könnyen lehet akár nyírni, a szárítani vagy egyéb gondozási eljárásokat végezni. Összecsukható, hordozható és rugalmasan alkalmazható. A nyíróasztal rozsdamentes acélból készült, amely összecsukható, de mégis stabil 4 lábon áll.


Ez a kutyakozmetikai vagy trimmelő asztal 90,5 cm hosszú, 60,5 cm széles és 76,5 cm magasságú. Lábak mérete: 86 x 46 cm.


Ez a rozsdamentes nyíróasztal 90,5 cm x 60,5 cm méretű, csúszásgátló asztallemezzel rendelkezik, amelynek felülete kényelmes gumiréteggel rendelkezik és szilárd állványt biztosít az állat számára. A felület mosható és higiénikusan tisztítható. Az asztallap fix 76,5 cm magasságú.


Az összecsukható rozsdamentes trimmelő asztalhoz tartozik egy kikötő állvány, ami könnyedén fel és leszerelhető az asztal lapjához.  A kikötő állvány az asztal két szélén rögzíthető és 10 - 77 cm magasságig állítható a rögzítőcsavarok segítségével. Ezzel is még biztosabb és kényelmesebb kikötést biztosítva a különböző munkafolyamatok elvégzéséhez. Ezen kívül két darab kikötő hurok/heveder is található, mely még nagyobb biztonságot ad állatunknak.


Ez az összecsukható rozsdamentes trimmelő asztal fix méretű, könnyű, de mégis stabil és biztos munkafelületet ad akár otthon vagy terepen szeretnénk használni. Egyszerűsége és könnyű szállítása és tárolhatósága miatt igen közkedvelt trimmelő asztal. Rozsdamentes anyagának köszönhetően még könnyebben tisztán tartható.


Rozsdamentes trimmelő asztal tuljadonságai:


egyszerűen összeállítható,
stabil lábak,
90,5 x 60,5 x 76, 5 cm,
fix 76,5 cm asztalmagasság
összecsukva kis helyen elfér,
16 kg,
állítható magasságú kikötő állvánnyal,
gumírozott munkalap,
rozsdamentes váz szerkezet,
könnyen tisztítható.


Rozsdamentes trimmelő asztal ideális:


fix és mozgó kutyakozmetikáknak,
kutyakiállításokra,
állatorvosi rendelőkbe,
otthoni használatra,
kutya, macska tenyésztőknek.


Ez az összecsukható rozsdamentes trimmelő asztal fix méretű kutyakozmetikai asztal két kikötővel. Ha egy kikötő hevederrel keresel kutyakozmetikai asztalt, akkor nézd meg a  vagy válasz a többi trimmelő asztalunk, kutyakozmetika asztalunk közül.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Rozsdamentes trimmelő asztal 2 hurokkal kutyák, macskák ápolásához" című hirdetést látja. (fent)